duminică, octombrie 12, 2025
  • Login
Maggy Blog
No Result
View All Result
-18 °c
  • Home
  • Beauty
    • Cosmetice
    • Make Up
    • Manichiură
    • Noutăți
  • Calătorii și vacanțe
  • Fashion
  • Lifestyle
    • Dieta / Exerciții
    • Ceaiuri/Cafea
    • București
    • Rețete culinare
    • Sănătate
  • Vibe-uri pozitive
    • Blog Sale
    • Concursuri
    • Movisme
  • Home
  • Beauty
    • Cosmetice
    • Make Up
    • Manichiură
    • Noutăți
  • Calătorii și vacanțe
  • Fashion
  • Lifestyle
    • Dieta / Exerciții
    • Ceaiuri/Cafea
    • București
    • Rețete culinare
    • Sănătate
  • Vibe-uri pozitive
    • Blog Sale
    • Concursuri
    • Movisme
No Result
View All Result
Maggy Blog
No Result
View All Result
Home Lifestyle Rețete culinare

Cele mai gustoase variante de Pizza

by Monica
in Rețete culinare
470 30
Cele mai gustoase variante de Pizza
3.6k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Timp de preparare: 60 minute.

Ingrediente:

  • 1/2 cubulet de drojdie
  • sare
  • doi catei de usturoi
  • 500 grame de rosii
  • o legatura busuioc
  • 200 ml rosii decojite (de la conserva)
  • cinci cepe
  • piper
  • cinci linguri de ulei
  • 75 gr branza gorgonzola
  • 500 gr faina
    75 gr branza mozzarella

Preparare: Puneti faina intr-un castron. Sfaramati 1/2 cubulet de drojdie, adaugati 50 ml apa calduta si framantati-l cu putina faina. Lasati-l 15 minute acoperit, la loc cald. Adaugati, o lingurita de sare, doua linguri de ulei, 200 ml apa calduta si restul de faina si framantati bine aluatul, apoi acoperiti-l cu un servet umed si lasati-l sa dospeasca la cald 45 minute.

Curatati ceapa, taiati-o inele apoi claiti-o intr-o lingura de ulei pana devine transparenta. Curatati usturoiul si zdrobiti-l. Spalati rosiile si taiati-le felii. Spalati bine busuiocul apoi rupeti-i frunzulitele si tocati-l. La final, taiati branza mozzarella si gorgonzola in cubulete.

Framantati aluatul si impartiti-l in patru parti. Intindeti-le pe rand pe o suprafata presarata cu faina pana obtineti 4 blaturi (24 cm). Apoi lasati-le 20 de minute la cald. Incingeti cuptorul pana la 180 grade C. Presarati pe blaturi rosiile decojite pasate, feliile de rosii, ceapa, usturoiul, branza, verdeata. Condimentati, puneti restul de ulei si dati-le 25 de minute la cuptor.

Pizza cu branza si peste

Timp de preparare: 45 minute.

Ingrediente:

  • 1/2 cubulet de drojdie (cca 21 gr)
  • un varf de cutit de zahar
  • 450 gr faina
  • sase linguri de ulei de masline cu busuioc
  • o lingurita sare
  • doua cutii sardele
  • 100 ml rosii pasate (conserva)
  • piper
  • o lingurita busuioc tocat
  • cate 250 gr rosii galbene si rosii
  • 250 gr branza mozzarella

Preparare: Sfaramati 1/2 de cubulet de drojdie si amestecati-l cu 200 ml apa calda si zahar. Adaugati faina, 4 linguri de ulei si sare apoi lasati aluatul cca 60 minute la cald, acoperit.

Incingeti cuptorul pana la 200 grade C. Amestecati sardelele cu rosiile pasate (din conserva). Condimentati cu sare, piper si busuioc. Spalati rosiile si taiati-le in felii subtiri. Taiati si branza felii.

Impartiti aluatul in doua parti egale, intindeti-le si puneti-le in doua forme de pizza (30 cm) date cu ulei. Ungeti-le cu pasta de peste si rosii. Presarati feliile de rosii si branza. Stropiti cu restul de ulei si dati-le 20 de minute la cuptor. Eventual ornati cu busuioc.

Pizza cu spanac si mezeluri

Timp de preparare: 45 minute.

Ingrediente:

  • 450 gr faina
  • un plic de drojdie uscata
  • un varf de cutit de sare
  • piper
  • patru linguri de ulei de masline
  • 425 ml rosii (conserva)
  • 60 gr mezel feliat
  • 75 gr parmezan ras
  • o legatura de spanac
  • o lingura de otet aromat
  • un varf de cutit de zahar

Preparare: Amestecati drojdia cu faina. Puneti si sare, 3 linguri de ulei, 200 ml apa calduta si framantati aluatul. Lasati-l 45 minute la loc cald, acoperit.
Fierbeti rosiile, pasati-le si condimentati-le. Impartiti aluatul in doua parti, intindeti-le, apoi asezati-le in doua forme de pizza unse cu ulei si lasati-le 15 minute sa dospeasca.

Incingeti cuptorul pana la 200 grade C. Ungeti blaturile cu sosul de rosii, presarati mezelul feliat si parmezanul ras, apoi dati-le 20 minute la cuptor. Spalati spanacul si tocati-l. Incingeti o lingura de ulei, stingeti-o cu otet, puneti spanacul in tigaie si condimentati cu sare, piper si zahar. Ungeti blaturile cu spanac si presarati-le cu parmezan ras.

Sfatul profesionistului

Aluatul dospit, framanatat cu drojdie devine mult mai fraged si capata un gust deosebit daca veti aduga la 500 gr faina doi cartofi cruzi, de marime potrivita, dati pe razatoarea cu dinti fini!

Extrasfat

  • Branza este un aliment usor alterabil de accea are nevoie de conditii speciale de pastrare la frigider. Daca doriti sa nu se usuce, este recomandat sa aplicati pe bucata de branza un strat subtire de unt!
  • Nu aruncati rosiile care au fost pastrate prea mult timp la frigider! Este suficient sa le opariti in apa cu sare, sa le indepartati coaja si sa le puneti intr-o punga de plastic la congelator. Le puteti folosi oricand pentru sosuri, supe sau garnituri.
  • Daca veti presara sare, imediat dupa terminarea coacerii, peste aluatul care creste prea mult in cuptor, veti reusi sa opriti fenomenul.
No Result
View All Result

Cele mai noi articole

  • Ai grija de tranzitul intestinal
  • Pasta de dinti fara fluor?! Gel de dus fara parabeni?! Produse organice de ingrijire?!
  • Ierbar: vanatoare de plante si un tablou unic
  • Ghid de comunicare cu adolescentul
  • O noua jucarie preferata – de la Canpol Babies

Articole, dupa data

  • iunie 2024
  • mai 2024
  • martie 2024
  • februarie 2024
  • ianuarie 2024
  • decembrie 2023
  • noiembrie 2023
  • octombrie 2023
  • septembrie 2023
  • august 2023
  • iulie 2023
  • februarie 2023
  • ianuarie 2023
  • decembrie 2022
  • noiembrie 2022
  • octombrie 2022
  • septembrie 2022
  • august 2022
  • iulie 2022
  • iunie 2022
  • mai 2022
  • aprilie 2022
  • martie 2022
  • februarie 2022
  • ianuarie 2022
  • decembrie 2021
  • octombrie 2021
  • septembrie 2021
  • august 2021
  • iulie 2021
  • iunie 2021
  • mai 2021
  • aprilie 2021
  • martie 2021
  • februarie 2021
  • septembrie 2019
  • iunie 2019

Categorii

  • Beauty
  • București
  • Calătorii și vacanțe
  • Ceaiuri/Cafea
  • Cosmetice
  • Dieta / Exerciții
  • Diverse
  • Diverse
  • Fashion
  • Lifestyle
  • Make Up
  • Manichiură
  • Movisme
  • Noutăți
  • Rețete culinare
  • Sănătate
  • Sănătate
  • Vibe-uri pozitive

INFO

  • Home
  • About
  • Archives
  • Contact

Categorii

  • Beauty
  • București
  • Calătorii și vacanțe
  • Ceaiuri/Cafea
  • Cosmetice
  • Dieta / Exerciții
  • Diverse
  • Diverse
  • Fashion
  • Lifestyle
  • Make Up
  • Manichiură
  • Movisme
  • Noutăți
  • Rețete culinare
  • Sănătate
  • Sănătate
  • Vibe-uri pozitive

Etichete

Cel mai bun ulei afrodisiac de masaj Masaj Sex shop Romania uleiuri de masaj Sex Shop Vibratoare Ulei afrodisiac masaj in Sex Shop Vibratoare sexuale pentru femei
  • Home
  • About
  • Archives
  • Contact

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

No Result
View All Result
  • About
  • Contact
  • Home 1

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In