Rujurile Maybelline Super Stay Matte Ink: culori cu atitudine

Maybelline a dat lovitura cu noile rujuri Super Stay Matte Ink! Cel puţin în cazul meu, pentru că aceste rujuri de la Maybelline au devenit pasiunile mele de îndată ce le-am văzut. După ce le-am folosit, am decis că gataaaaa, sunt cele mai mişto lip stainuri pe care le-am folosit până acum, detronând chiar şi mult folositele şi lăudatele mele Astor.

Deeeeeeeeeeeeci faceţi loc, acum mi s-a pus pata pe rujurile Super Stay Matte Ink! Hai să vedem de ce îmi plac atât de mult:

În primul rând, rujurile Maybelline Super Stay Matte Ink au nişte nuanţe foarte, dar foarte faine. Bine, ar mai fi ele vreo alte câteva prin afară, însă până să apară şi la noi, eu zic că ai de unde alege. Vrei roşu? Ai. Vrei ceva mai vampy? Ai. Vrei un nude? Ai.

Şi unde mai pui că rujurile, odată aplicate, chiar rezistă pe buze! Şi o spun din proprie experienţă: mai mult de 10 ore am purtat pe buze nuanţa Escapist, iar seara când să o dau jos… am avut de lucru! Am folosit vreo trei demachiante (noroc cu cel bifazic, uleiul a făcut minuni) pentru a înlătura produsul. Deci dacă vreţi rezistenţă, apoi o să aveţi de n-o să mai ştiţi ce să faceţi cu ea!

Un alt plus al produselor Maybelline Super Stay Matte Ink este pensula care face aplicarea foarte facilă. Este rotunjită la capete şi uşor de mânuit.

Deşi la început rujurile Maybelline Super Stay Matte Ink sunt cremoase şi lucioase, odată uscate pe buze se matifiază. Culoarea se întinde uşor, rezultatul este uniform, fără scuame inestetice. Nu usucă, nu simţi că te ţin buzele, că te strâng (senzaţie des întâlnită la produse similare).

Nuanţele rujurilor Maybelline Super Stay Matte Ink sunt: 05 Loyalist, 10 Dreamer, 15 Lover, 20 Pioneer, 40 Believer, 45 Escapist şi 50 Voyageur.

Prima nuanţă pe care am purtat-o pe buze a fost 45 Escapist la Beauty Bloggers Secret Santa. Mi-a plăcut mult cum arăta, însă odată aplicată mi s-a părut cam închisă. Asta e! De dat jos oricum nu puteam să o mai dau (mă grăbeam) şi chiar şi aşa, eram curioasă cât o să ţină pe buze. Cei de la Maybelline promit o rezistenţă de 16 ore în care poţi alerga, înota, mânca, bea etc. Eu am aplicat pe la ora 10, pe la 15 am reaplicat în interiorul buzelor, iar la ora 21 arăta încă foarte bine. Probabil ar mai fi ţinut ceva 🙂

Eu sunt super încântată de ele şi abia aştept să le scot pe fiecare la plimbare! Dacă vă tentează, le puteţi găsi aici, la un preţ special de 31 de lei (nu ştiu cât mai ţine oferta, deci daţi iama!).

Vouă cum vi se par? Care este nuanţa pe care aţi purta-o cel mai des?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet! Relax – nu las ştampile! 😀

Comments

Related Posts

8 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Romina says:

    Ce selectie misto de culori au la gama asta.. As lua-o pe toata :))
    Toate se aplica la fel de bine? Cred ca voi ajunge sa iau macar 1 dintre ultimele 3 (si eventual nuanta 15 pe post de nude)

  2. Amy says:

    Le-am vazut si eu in Kendra si am incercat vreo 2 pe mana si nu mi-au placut. De multa vreme caut un ruj mov inchis, dar n-am gasit nimic pe placul meu pana acum. 😀

  3. Sunt obsedata de rujuri! imi plac toate nuantele astea…sper sa ma abtin si sa nu imi cumpar :))

  4. Mi se pare absolut superba gama asta! Am tot zis ca ma duc sa le vad si live, dar nu apuc deloc (plus ca mi-e teama ca plec cu toate acasa :)) )