Calm Redness Relief Mineral Moisturizer SPF 30 – Paula’s Choice

La mulţi ani cu bucurii, dragilor! Să aveţi un 2018 plin de împliniri şi linişte sufletească! Şi să aplicaţi zilnic SPF, indiferent de anotimp. Ia să vă scrieţi voi frumuşel acest lucru drept rezoluţie pentru noul an. De fapt, de asta am şi ales să încep anul cu acest articol!

În ultima perioadă am început să pun (şi mai) mare preţ pe îngrijirea pielii mele. Am episoade în care dermatita seboreică mă chinuie, pentru că vine la pachet cu toate scuamele ei nesuferite, dar şi zile în care faţa îmi este curată şi arată sănătos.

Aşa că am hotărât ca pentru o perioadă să încerc să ţin o rutină în care să includ cât mai multe produse Paula’s Choice.

După puterea buzunarului, totuşi :), aşa că am comandat crema Calm Redness Relief Mineral Moisturizer SPF 30 în locul variantei Calm Redness Relief Moisturizer, care e pe terminate.

Să intre în scenă: Calm Redness Relief Mineral Moisturizer SPF 30 Paula’s Choice!

Calm Redness Relief Mineral Moisturizer SPF 30 Paula's Choice

De ce am comandat Calm Redness Relief Mineral Moisturizer SPF 30 Paula’s Choice? Păi, pur şi simplu mă săturasem de aplicat ser sau cremă hidratantă şi apoi produs cu SPF. Aşa că m-am gândit: de ce să nu caut o cremă cu SPF care să şi hidrateze şi gata, împuşc doi iepuri dintr-odată? Mai mult, Calm Redness are o formulă special creată pentru pielea mea cu roşeaţă, sensibilă. Protecţia cu fitre minerale sunt cele mai ok din punctul acesta de vedere. Am ales varianta tenului mixt/gras: normal to oily îi zic ei.

Cum este crema Calm Redness Relief Mineral Moisturizer SPF 30 Paula’s Choice?

După cum puteţi vedea în fotografia de mai jos, are o culoare albicioasă. Când am pus-o prima oară pe faţă m-am gândit că mă voi transforma într-un clovn, însă pe măsură ce am întins-o uşor, albul s-a estompat şi a arătat foarte natural pe piele. Textura nu este grasă, lipicioasă; dimpotrivă: pielea se simte netedă, catifelată, uniformizată. Are un uşor efect matifiant, pe care l-am resimţit mai ales în zona T.
Poate fi folosită şi ca bază de machiaj, ceea ce am şi făcut de vreo două ori (minune mare când apuc eu să mă machiez!).

Calm Redness Relief Mineral Moisturizer SPF 30 Paula's Choice

Când aplic Calm Redness Relief Mineral Moisturizer SPF 30 de la Paula’s Choice?

Evident, ziua. După ce am curăţat faţa dimineaţa şi am aplicat una-alta (când am timp, serum pentru hidratare, poate o mască, poate o bandă de îndepărtare a punctelor negre), aplicarea cremei Calm Redness este ultimul pas. Chiar dacă e iarnă, trebuie să aplicăm protecţie solară, nu uitaţi! Da, chiar şi dacă mergem până la magazinul din colţul străzii ca să luăm o sticlă de apă. Este musai să aplicăm protecţie solară!
Aplic produsul pe toată faţa şi cobor pe gât.

Eu am comandat varianta full size, de 60 ml, la preţul de 155 lei. Da, ştiu că nu este tocmai ieftină, dar prefer să mă concentrez pe cumpărături de acest fel, decât să iau 1000 de ţoale sau mai ştiu eu ce lucruri. Prioritizăm, prioritizăm… Nu ştiu dacă o voi cumpăra din nou, deşi o simt că se aşează foarte bine pe ten, făcându-l să arate mult mai bine, pentru că aş vrea să încerc şi un produs din gama Resist. Va trebui să aleg, pe ambele nu am cum să le cumpăr. Până atunci însă, mai am de consumat Calm Redness Relief Mineral Moisturizer SPF 30!

Voi folosiţi produse Paula’s Choice?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

10 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. O am si eu si o folosesc de multi ani, pe langa altele tot de la Paula, bineinteles. Eu nu prea ma impac cu filtrele chimice, asa ca asta e perfecta pentru tenul meu. Multora le e frica de pelicula alba, dar nu ramane alba pe fata, se adapteaza bine pielii, mai ales daca mai aplici si putina pudra peste. Eu ma impac foarte bine cu aceasta crema, o am mereu in casa si o alternez cu crema colorata Resist Spuer-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30. Altceva nici nu-mi mai trebuie. 🙂

  • Tocmai! Si eu ma gandeam ca albul ala o sa ma faca si mai stafie de cat sunt, de aceea am tot ezitat sa o iau. Ma bucur ca te intelegi si tu bine cu ea! Sa o folosesti cu placere in continuare!

 2. Romina says:

  Trebuie sa trec si eu pe la magazin sa iau cateva mostre. Anul asta chiar nu prea am gasit SPF-uri care sa ma convinga pe deplin – indiferent ce as folosi sub ele.
  Daca ai nevoie, pot sa-ti fac si tie stoc de mostre sa-ti faci o idee ce e cu fiecare 😀

 3. Popescu Daniela says:

  Momentan nu am nimic în rutina de la Paula’s choice! Suspin însă după crema colorata cu protecție solara din gama resist și după Clea skin hydrator. ..Însă după ce termin ce am început. ..ten.mixt mai mult spre gras…Greu de găsit crema sau protecție solara care sa facă fata….

 4. Popescu Daniela says:

  Mi-au plăcut ambele încercate și Resist Clear Skin Hydrator si crema colorata cu spf 30 din gama Resist, le-am avut de 2 ori full size. Apoi am tot încercat alte creme su nu am mai revenit la ele. Mi-Au plăcut și mă gândesc sa le recumpar.