Noutăţi de toamnă – noiembrie 2017

Au revoir, noiembrie! Pfaa, de când aşteptam să spun asta! Parcă nu se mai termina toamna asta. Eu vreau zăpadă, vreau să vie, de ce nu vine odată?! Dar stai, nu ne luăm încă la revedere, noiembrie: nu înainte să discutăm despre noutăţile pe care le-ai adus 🙂 Nu sunt ele prea multe, dar parcă noiembrie ăsta a fost mai bogat decât octombrie. Să vedem dacă şi voi sunteţi de aceeaşi părere cu mine!

 • Începem cu o lansare faină, marca Nivea: NIVEA CELLULAR fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat. După cum le spune şi numele, fiolele conţin de cinci ori mai mult acid hialuronic decât crema de zi din gamă. Produsul are rolul de a accelera de reînnoire celulară, de a hidrata intens şi de a îmbunătăţi fermitatea pielii.

NIVEA CELLULAR: fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat

 • În ultima perioadă, Viva Natura pare că s-a pus serios pe treabă. Aşa se face că în noiembrie a lansat o nouă pastă de dinţi GENNAGENT ARGENTUM, de această dată cu argilă şi argint. Formula are la bază un amestec de argilă şi extracte naturale (aloe vera, cuişoare, scorţişoară şi alte vreo 20), propolis, argint şi cupru. Pasta de dinţi nu conţine fluor şi este recomandată celor care se confruntă cu probeme gingivale şi/sau în paradontoză.
  Totodată s-a lansat şi GENADENT JUNIOR cu argilă şi portocale.

GENNADENT ARGENTUM, PASTĂ DE DINȚI CU ARGILĂ ȘI ARGINT Viva natura

 • Melkior s-a pus bine de tot pe treabă. Au avut câteva lansări de produse mişto în luna noiembrie, printre care: Nudes Collection, o colecţie de ojă semipermanentă. Disponibile în flacoane de 4,5 ml, dar şi de 15 ml. Le găsiţi pe toate aici.

Nudes Collection Melkior

 • Melkior Colecţia de farduri de pleoape pudră liberă Pearl Dust – farduri care reflectă lumina din toate unghiurile.
  Le găsiţi aici pe toate aici.

 • elmiplant skin control – produsele reglează eficient secreția de sebum, eliminând impuritățile și redând tenului echilibrul natural. Produsele gamei sunt: gel exfoliant zilnic, loţiune astringentă şi cremă hidratantă anti-imperfecţiuni.

 • Maybelline Romania​ a lansat SUPERSTAY 24 h – un fond de ten cu acoperire mare, care promite să reziste pănâ la 24 de ore pe ten!
  Dacă sunteţi curioase de cum se comportă şi aşează, îl găsiţi în Carrefour Romania​, Cora Romania​, Auchan Romania​, dm drogerie markt Romania​ si KENDRA beauty cosmetics​, la preţul recomandat de 42 lei. Online îl găsiţi redus, la 29.99 lei aici.

 

 

 • Yves Rocher are noutăţi foarte mişto pentru sărbătorile acestea: ediţiile limitate Fructe de poveste şi Vanilie albă. Le găsiţi pe toate aici şi vă sfătuisc să daţi rapid comandă dacă vă plac, pentru ca ele să ajungă la timp în sacul Moşului!

Şi gata! Oficial am intrat în luna cadourilor! Sper că v-am inspirat şi venit în ajutor măcar un pic – poate câteva dintre aceste noutăţi de toamnă – noiembrie 2017 se vor regăsi printre cadourile pentru cei dragi!

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

2 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Maria I. says:

  Uuu, ce de noutati, care mai de care mai tentante!
  Multumim pentru informatii, sigur ma voi lipi si eu de ceva de la YR!
  Pupici!

 2. multumim tare mult pentru recomandari.