Caffeine Solution 5% + EGCG – The Ordinary, Deciem

Blogosfera din România a vuit atunci când au apărut pe piaţă produsele The Ordinary de la Deciem. Gama are formule clasice, curate (cum îmi place mie să zic), ambalaje simple, fără multe ingrediente şi parfumuri. Pe scurt, se axează pe conţinutul produsului; el ar promova brandul, nu strategiile de marketing. Preţurile sunt accesibile, iar împreună cu adjectivele de mai înainte, clienţii au apărut ca ciupercile după ploaie.
Fiecare pasionată de îngrijirea pielii a vrut să pună mâna măcar pe un produs, să stea ochi în ochi cu el, să îi studieze ingredientele, să se bucure de beneficii – şi uite-aşa, nici nu erau bine puse la rafturi, că deja dispăreau. Criză mare, nu alta! Între timp, lumea s-a mai liniştit şi s-a lămurit că totuşi, nu toate formulele sunt rupte din soare sau potrivite tuturor.

Eu am un astfel de exemplu: Caffeine Solution 5% + EGCG  pur şi simplu nu este un produs care să mă fi dat pe spate. Ba chiar deloc! Însă nu e vina lui, ci poate la mijloc este lipsa compatibilităţii. Poate că la voi va funcţiona perfect! Dar mai bine haideţi să povestim mai pe larg…

Caffeine Solution 5% + EGCG - The Ordinary, Deciem

Caffeine Solution 5% + EGCG The Ordinary este un produs care se aplică pe pielea fină din jurul ochilor cu scopul de a diminua cearcănele şi pungile de sub ochi. Are un pH de 4.5 – 5, nu conţine alcool, uleiuri, silicon. Are o textură uşoară, care conţine o concentraţie mare de cafeină (oferă fermitate şi luminozitate) şi care este suplimentată cu EGCG ( Epigallocatechin Gallatyl Glucoside) din ceai verde (deci e bogată în antioxidanţi). Se aplică atât dimineaţa, cât şi seara, câte o picătură-două, masându-se pentru absorbţie. Este uşor vâscos, însă se întinde bine. După două-trei minute putem continua rutina cu hidratarea tenului.

Caffeine Solution 5% + EGCG - The Ordinary, Deciem

Din câte am citit, putem observa o îmbunătăţire a aspectului pielii chiar după prima aplicare a Caffeine Solution 5% + EGCG. Paaaaaaf!, produsul ar reduce pungile de sub ochi, iar în timp, cearcănele s-ar diminua. Evident că având un copil mic şi somn haotic, m-am gândit că gata, voi da lovitura. Ce nu am luat eu în calcul şi de ce Caffeine Solution 5% + EGCG nu m-a dat (şi) pe mine pe spate este faptul că… eu chiar nu am pungi sub ochi! Deci săracul nu are ce puffiness să combată. Mai mult decât atât, cearcănele mele nu sunt atât de pronunţate, indiferent de cât de obosită aş fi. Într-adevăr, se observă o schimbare în aspectul pielii, însă nu este una dramatică. În continuare aplic anticearcăn sau bb cu SPF pentru a uniformiza culoarea.

Aşadar, The bags under your eyes are Prada sau chiar sunt pungi? Sau sunt o moştenire genetică? Sau poate sunt date de o lipsă de elasticitate a pielii? Sau poate aşa e structura ta osoasă? Sau poate nu te hidratezi/îngrijeşti bine (iar asta se vede şi pe faţa ta)? Întreb, ca să nu îţi setezi aşteptări prea mari atunci când cumperi produsul.

Încă un lucru care nu mă încântă în mod deosebit la produsul acesta e că trebuie să îl aplic ca strat. Timpul meu e limitat, aşa că nu prea îmi permit să aplic ceva, să mai aşteeeeeeeeept 5 minute, iar să aplic, iar să mai stau 2 minute… Caffeine Solution 5% + EGCG cam asta ar vrea de la sufletul meu.

Deci, scurt pe doi: nu am consumat nici jumătate din el, pentru că nu mă trage inima.

Voi folosiţi produse The Ordinary? Eu mai am vreo două-trei despre care intenţionez să vă scriu. Însă până atunci, voi cum vă înţelegeţi cu produsele Deciem? Aţi observat vreo schimbare în aspectul pielii?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

4 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ioana Ciont says:

  Bună Adina, chiar zilele astea am scris și eu despre produsele The Ordinary. Folosesc vreo câteva care-mi plac multe, mai ales Acid salicilic și Niacinamide – astea sunt nelipsite în rutina mea zilnică. În timp, mi-au dispărut coșurile și mi s-a redus semnificativ excesul de sebum. Nici nu pot să mai zic că am ten mixt, cu tendințe de îngrășare, ci mai degrabă ten normal, puțin spre uscat în zona obrajilor. Citeam articolul tău și zâmbeam, căci fix cu 5 min în urmă am fost întrebată despre cafeină. Am răspuns exact ca tine: “nu m-a dat deloc pe spate” :))

  • Ioana, chiar azi am fost in Tei si ma uitam la cele doua mentionate. Insa eu am niacinamide de la Paula. Probabil inca jumatate de flacon :).
   Hehe, deci nu doar eu “am” ceva cu cafeina… 🙂 Ia sa vad ce ai scris! :*

 2. Maria I. says:

  Buna Adina!
  Am cumparat si eu cateva produse de la TO si de atunci am alta perceptie asupra produselor de ingrijire a tenului.
  Daca stau sa ma gandesc bine, totul a inceput atunci cand am descoperit Bioderma, si a culminat cu TO.
  Daca nu de mult puneam cam orice pe fata, acum verific ingrediente si ma gandesc de doua ori inainte sa cumpar ceva.
  Imi plac:
  – acidul lactic 5% – aici vreau sa incerc ceva mai concentrat;
  – 100% plant derivat din squalane;
  -vitamina C 23%.
  Nu mi-a placut in schimb retinolul 1%.
  Cafeina am incercat-o dar nu am vazut rezultate pentru ca eu am cearcane, nu pungi.
  Astept cu interes si articole despre celelalte produse incercate de tine.
  Pupici!

 3. […] 2017Noutăţi de iarnă Yves Rocher: ediţiile limitate Fructe de poveste şi Vanilie albăCaffeine Solution 5% + EGCG – The Ordinary, DeciemBlack Friday 2017 – 13 site-uri pe care le […]