Plaja Sensiblu sau cum am fugit într-o zi la mare

Săptămâna trecută am fugit o zi la mare, la invitaţia celor de la Sensiblu. A fost o decizie luată destul de greu, pentru că însemna să plec de dimineaţă şi să vin seara, iar fetiţa mea plânge cu lacrimi de crocodil când simte că mă ridic din pat. Se trezeşte şi ea, mă ţine strâns-strâns în braţe… nu o mai îmbrac eu să meargă la creşă, nu îi mai zic „la revedere”… Avem rutina noastră – cele care aveţi copii ştiţi cum e. Însă am decis că în afară de mamă, sunt şi eu om, iar omul din mine îşi dorea tare mult să vadă marea. Aşa că am aranjat astfel încât să pot pleca. Şi bine am făcut! Plaja Sensiblu e atât de frumos amenajată, încât am uitat de tot şi de toate. Biiiiiiiiine, recunsoc că m-am uitat la Ingrid de câteva ori pe cameră, însă în rest, m-am relaxat la maxim.

Am făcut şi un vlog din care am scos nervii pe care mi i-a făcut faptul că nu am găsit un taxi în acea dimineaţă şi am fugit repede la metrou.

Iată cum a fost la plaja Sensiblu:

Foarte tare, nu? Aşadar:

Ce poţi face la plaja Sensiblu?

În primul rând, poţi sta la soare. Că doar de asta e plajă, nu? Şi de asta eşti la mare! Plaja Sensiblu are o capacitate de 400 de locuri/şezlonguri. Există un beach bar de unde poţia lua băuturi răcoritoare şi ronţăieli, iar pentru ca distracţia să fie completă, poţi participa la cursurile de zumba sau yoga sau poţi juca volei.

Tot acolo găseşti şi un cort în care poţi testa produse. Specialistele îţi vor explica despre importanţa SPF-ului şi te vor îndruma să găseşti produsele potrivite.

Unde este plaja Sensiblu?

Plaja Sensiblu se află în Mamaia, în apropierea Cazinoului, vizavi de hotelul Ovidiu. Ţineţi bine minte numele hotelului, pentru că acolo este toaleta 🙂

Dacă mergeţi şi voi, aştept impresii de acolo! Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
26 Shares

Leave your comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.