Ultimate Nourishing Rice Overnigh Spa Mask – COSRX

Azi vă voi povesti mai multe despre un nou produs al brandului COSRX pe care l-am cumpărat acum vreo trei luni de pe iherb. Este vorba despre Ultimate Nourishing Rice Overnigh Spa Mask, produs foarte lăudat în grupurile de skincare şi pe care evident că mi-am dorit să îl încerc şi eu. Păi nu se putea altfel, nu? Deşi nu pot spune că sunt mare fană a brandului, având la activ un produs care îmi place (loţiune hidratantă neuleioasă cu sevă de mesteacăn – Oil Free Ultra moisturizing lotion with birch sap) şi un altul după care nu am suspinat atunci când l-am consumat (gel de curăţare Low pH Good Morning). Nu, nu păstrăm resentimente, we’re cool, aşa că am comandat Ultimate Nourishing Rice Overnigh Spa Mask.

Supriza cea mare a fost când a sosit coletul şi am văzut cât de micuţ este tubul pentru care am plătit vreo 80 de lei. Ce e drept, nu am căscat ochii la gramaj când am plasat comanda. Unde mai pui că era şi shipping saver, deci chiar nu am fost atentă. Acum asta e, plătit era, la mine ajunsese – trebuie pus la treabă, măcar să-şi merite banii!

Ultimate Nourishing Rice Overnigh Spa Mask - COSRX
Ultimate Nourishing Rice Overnigh Spa Mask de la COSRX este un produs care poate fi folosit în trei feluri. Mai exact:

  • ca mască pe care o aplicăm ca ultim pas înainte de culcare
  • ca mască pe care o lăsăm să acţioneze 15 minute, apoi o îndepărtăm şi clătim cu apă din abundenţă, continuând rutina
  • ca primer peste care aplicăm machiajul de zi cu zi.

Despre ingrediente puteţi afla mai multe de aici, fiecare este cotat şi explicat. Din descrierea produsului însă aflăm că Ultimate Nourishing Rice Overnigh Spa Mask conţine ingrediente pure, naturale. Formula este blândă: hrăneşte, hidratează şi oferă luminozitate tenului. Prin prisma metodelor sale de utilizare, Ultimate Nourishing Rice Overnigh Spa Mask este un produs 3 în 1 potrivit tuturor tipurilor de ten, cu precădere celor cu tendinţă de uscare.

Cum mi s-a părut masca de la COSRX, Ultimate Nourishing Rice Overnigh Spa Mask:

Eu am folosit produsul doar pe post de mască aplicată seara. Am simţit nevoia hidratării tenului şi produsul mi-a satisfăcut-o foarte, foarte bine. Textura este fină, intră în piele şi nu lasă acea peliculă (enervantă) la suprafaţă. Mă cam aşteptam la ea, fiind produs destinat (şi) aplicării de seară.

Dimineaţă, pielea arată mult mai bine, mai sănătoasă (serios!) şi parcă serumul pe care îl folosesc după curăţarea tenului nu mai este înghiţit cu aceeaşi poftă de piele. Păi da, e deja hidratată de mască, ce-i mai pasă ei!

Ultimate Nourishing Rice Overnigh Spa Mask - COSRX

Aşadar, dacă vă întrebaţi care este părerea mea despre Ultimate Nourishing Rice Overnigh Spa Mask de la COSRX, pot să vă spun că îmi place şi că merită. Însă găsesc potrivit produsul mai mult pentru vremea rece – acum, vara, prefer serumurile sau texturile gel pe timp de zi. Poate că de asta nici nu am folosit-o altfel.

Încă un lucru pe care vreau să îl punctez: produsul a fost iniţial comercializat într-o cutiuţă, iar schimbarea ulterioară la tub mi se pare mai de bun augur. Aşa poţi doza mult mai ok produsul (care e şi spornic, apropo), nici nu mai eşti nevoit să bagi degetele în tot şi astfel îşi păstrează pentru mai mult timp proprietăţile.

O puteţi găsi online aici, la un preţ mult mai bun decât cel la care am luat-o eu. Asta e, voi să fiţi sănătoase 🙂

Ce spuneţi, este tentantă prin prisma ingredientelor? Aţi folosi-o? Ce altceva aţi folosit de la COSRX şi îmi recomandaţi să încerc?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *