Produse cosmetice consumate – iunie 2018

Nu v-am mai scris despre produse cosmetice consumate din decembrie. Uitându-mă la ce am strâns, mi se pare cam puţine, drept să vă spun. De când cea mică a început să mişune şi să caute peste tot, cred că mare parte din cele consumate au ajuns la gunoi fără să apuc să le mai fac poze. Eu le pun grămadă, ea le scoate, le lasă pe colo-colo, din urmă vin eu, aspirator, le strâng şi le duc la gunoi şi gata, c’est du passee!

În sfârşit, asta-i marfa, pe asta o am, cu asta ne descurcăm. Aşadar, iată ce produse consumate am să vă arăt:

 • Moment de Bonheur – Yves Rocher. Singurul parfum pe care l-am avut de cel puţin cinci ori şi de care tot nu m-am săturat. Îl voi cumpăra din nou cu următoarea comandă. Pur şi simplu este preferatul meu dintre toate parfumurile aflate în portofoliul Yves Rocher!

Produse consumate - iunie 2018

 • spray pentru încălţăminte Balea, marcă proprie dm. Cu siguranţă v-aţi plictisit să îl tot vedeţi la mine, însă nu am ce face. Nu am găsit ceva mai ok în ceea ce priveşte raportul calitate-preţ!
 • balsam de buze cu aromă de vanilie, Balea, dm. Acesta nu mi-a plăcut mai deloc, pentru că a lăsat o peliculă groasă şi inestetică pe buze. L-am folosit mai mult în serile reci, dat grosolan pe buze. Nu aş fi ieşit aşa din casă!
 • şerveţele demachiante Nivea. Foarte, foarte parfumate. Nu le-am pus pe ten, ci am şters mâinile după ce mă machiam. Că deh, mai încerci un ruj, un tuş, un creion. Nu ştiu dacă am nimerit eu un lot aiurea, însă cu siguranţă nu aş fi pus aşa ceva pe faţă.

Produse consumate - iunie 2018

 • am mai golit încă un spray pentru încălţăminte de la Balea. Aceasta este varianta veche a produsului, cea nouă fiind cea de mai sus.
 • spumă antibacteriană Touch – deşi săpunul mi-a terminat mâinile, mi le-a făcut praf, cumpărasem deja spuma şi am spus că merită să îi dau o şansă. Este muuult mai blândă decât săpunul şi am folosit-o de m-am plictisit.

Produse consumate - iunie 2018

 • Gel de spălare Sensibio – Bioderma. L-am folosit pentru a spăla tenul, dar şi pentru a spăla pielea sensibilă a fetiţei. Are o formulă blândă, însă prefer să cumpăr sticla de 1 l de ulei Atoderm. Eu mă aprovizionez cu produse Bioderma de aici.
 • pasta de dinţi cu aromă de căpşune Glister Kids de la Amway. Da, eu am folosi-o, nu cea mică. Pur şi simplu mă săturasem de atâta pastă de dinţi mentolată! Am cumpărat între timp şi alte variante, dar asta a fost aşa faină şi uşoară! Bănuiesc că un copil de cinci-şase ani ar folosi-o cu plăcere.

Produse consumate - iunie 2018

 • spumă de baie cu aromă de cocos şi vanilie Sau Bar de la dm. Am făcut-o jumi-juma’ cu cea mică, pentru a o termina mai repede. Spumă face, dar miros de vanilie cam nu. Mai am o variantă cu mure, aceea e mult mai parfumată. Parfumul, boală grea la mine…
 • Low Shampoo de la L’Oreal Paris 3 in 1 cremă de curăţat părul. Recunosc că am fost tare curioasă de cum acţionează acest produs. Aşa că deşi aveam vreo două şampoane desfăcute, l-am dus şi pe acesta în baie şi l-am folosit cu prima ocazie. Este foarte ciudată textura sa, de balsam – lucru care m-a făcut să mă întreb dacă va funcţiona cu adevărat? Nu pot să spun că m-a dat pe spate, aşa că după prima spălare doar cu el, am simţit nevoia să adaug şampon, însă am scos balsamul de după. Nu ştiu dacă e o situaţie win-win – asta decideţi voi, pentru că măcar o dată e de cumpărat.

Produse consumate - iunie 2018

 • gel de spălare a corpului G&H Refresh+, Amway. Eu l-am folosit pe post de săpun de mâini (de aici şi pompiţa), mai ales de când cea mică se spală de 100 de ori pe mâini. Am nevoie de rezerve, nu glumă!  Nu cred că mi-ar fi plăcut să îl folosesc pe corp, pentru că alunecă şi trebuie insistat ca să se ducă. Bănuiesc că ştiţi la ce mă refer.
 • deşi mă aşteptam ca uleiul de duş de la Roge Cavailles să fie cel care “alunecă”, ei bine, am avut o surpriză plăcută în ceea ce-l priveşte. S-a simţit foarte fain pe piele şi a parfumat discret. Îl găsiţi aici, eu l-aş cumpăra din nou. Găsiţi varianta aceasta, însă şi alte produse de la acest brand relativ nou pe piaţa din România aici.

Produse consumate - iunie 2018

 • gel de duş Dove Nourishing Secrets Relaxing Ritual cu lavandă. Mă aşteptam să mă lovească mirosul de lavandă de cum desfac produsul, însă nu prea a fost cazul. Mirosul e mai degrabă discret. Aş fi vrut mai mult!
 • spuma de duş Balea cu aromă de căpşune. Am folosit-o puţin, pentru că mi-a confiscat-o cea mică. Ca şi a ei mumă, îi place textura de spumă, aşa că la fiecare baie mi-o cerea. A mers să o ascund, însă refuza să se mai spele. Deci spuma la înaintare! I-am arătat că s-a terminat, a înţeles. E totuşi prea parfumată, chiar şi pentru gustul meu.

Produse consumate - iunie 2018

 • ulei de cocos de la Solaris am folosit destul de des pentru picioare. Pe pielea umedă, doar tamponată cu prosopul, am aplicat ulei şi am masat uşor. Am simţit nevoia de hidratare şi cred că a îndeplinit-o cu brio.
 • săpun de mâini cu aromă de mentă – Bottega Verde. Oamenii ăştia de la Bottega Verde au mai mereu promoţii (cu reduceri de până la 70%) şi multe arome interesante, gen iris, mentă, mure, trandafir, argan, miere etc. Ca să numai spun de numărul (din ce în ce mai mare) de produse şi game. Eu am consumat săpunul cu mentă, de la care aş fi vrut să fie mai răcoros cumva. Însă nu a fost cazul, miroase pur şi simplu a mentă şi aia e. Nu l-aş cumpăra din nou, dar cu siguranţă aş alege altceva de pe site-ul lor, adică de aici. Un odorizant, de pildă.

Produse consumate - iunie 2018

 • Nici nu mai ştiu de când am această loţiune de corp hidratantă de la Chapter. Miroase foarte, foarte fain, şi intră rapid în piele, parfumând-o plăcut. Am fost surprinsă să constat cât de mult persistă aroma dulceagă a produsului şi mi-a părut rău când s-a consumat. Găsiţi produsele în farmaciile Sensi Blu şi am impresia că au în gamă şi ceva cu lychee, ceea ce pentru mine ar fi un must try.
 • Antiperspirantul Dove Go Fresh cu aromă de pere mi-a plăcut la început, însă pe măsură ce l-am folosit, mi s-a părut că mirosul său este preaaaa dulce. Am revenit la varianta originală, pe care am folosit-o alternativ cu aceasta, ca să nu îl arunc neconsumat. Eu mă împac bine cu produsele Dove din gamă, deci despre eficienţa lor, numai de bine.

Produse consumate - iunie 2018

 • deşi vă propăvăduiesc mereu despre importanţa SPF-ului, na că am făcut-o lată. Am uitat să mă dau pe laba piciorului şi în vreo două ore, soarele m-a pedepsit. Dacă vă uitaţi la picioarele mele, puteţi spune clar ce model de şlapi am purtat (nimeriţi-mă cu roşiile, le merit!). Aşa că am abuzat de spray-ul Photoderm Apres-Soleil SOS de la Bioderma. Un produs pe care îl voi cumpăra din nou, pentru că mi se pare eficient. Calmează pielea arsă de soare (bineînţeles, depinde de durata expunerii – nu va face minuni pe pielea cu arsuri de gradul trei, Doamne fereşte) şi hidratează.
  Dar ştiţi că pe cea mică am dat-o inclusiv pe lăbuţe, nu? Doar pe mine m-am uitat…
 • Deşi este un ulei, cu tot ceea ce implică el (alunecă, nu intră tot în piele, se mai ia pe haine, trebui să masezi şi să aştepţi un pic înainte de a te îmbrăca), uleiul Organic Virgin Coconut Oil (Monoi Moisture Melt) de la Dr. Organic a fost marea iunire a lunii mai. Are un miros extraordinar şi parfumează incredibil de plăcut pielea. Da, a meritat să aştept după aplicare, a meritat să întind bine-bine.
  Formula e super mişto şi cred că merită o şansă de la voi. Poate mai în toamnă – să nu îl uitaţi 🙂

Produse consumate - iunie 2018
Ce alte produse cosmetice consumate mai am? Păăăi, să vedem:

 • Head&Shoulders, eterna poveste. Mulţumesc, dermatită seboreică – fără tine aş uita cum arată şamponul ăsta.
 • şampon uscat Batiste, varianta Tropical. Nu îmi place în mod deosebit mirosul, însă eram sătulă de cel original. Aşa că am mai folosit când pe unul, când pe celălalt. Batiste este printre şampoanele mele preferate, trebuie să aveţi aşa ceva în casă!

Produse consumate - iunie 2018

 • produsele VO5 nu se găsesc în România, însă mie mi le-a adus una dintre fetele drăguţe care mă citesc (hello there!). Am ţinut şi tras mult de acest spray pentru texturarea părului, pentru că m-am înţeles bine cu el. A adăugat un pic de volum, a umflat cumva părul. Big like!
 • o altă surpriză minunată a fost şamponul uscat de la Klorane. Citisem pe undeva că nu ar fi prea ok, aşa că l-am tot ignorat. Până când am rămas fără şampon uscat! PANICĂ!! Am fugit repede la rezerva federală de cosmetice din camera mea şi l-am luat pe acesta. Bine am făcut! Mi se pare competiţie serioasă pentru brandul Batiste. Puteţi găsi variante aici.

Produse cosmetice consumate - iunie 2018

 • şampon fortifiant Elseve Arginine Resist x3. Mi-a plăcut maxim senzaţia de curat pe care o lăsa! Pentru că da, au fost dăţi în care nu am folosit şi al doilea şampon.
 • balsam de păr Andrew Barton – I love Volume. Este un produs primit cadou de la Diana şi care mi-a plăcut în mod deosebit. Este foarte light, nu încarcă firul de păr şi cel mai important pentru o mamă care îşi ţine mai mereu părul prins în vârf de cap – a descâlcit foarte bine firele. Big like – nu ştiu dacă e luat din România sau dacă se găseşte la noi.

Produse consumate - iunie 2018

 • printre aceste produse consumate se numără şi gelul micelar pentru curăţare şi demachiere 2 in 1 de la Clinique. O formulă uşoară, cu textură de gel, care s-a simţit foarte bine pe ten. Da, m-am riscat şi l-am pus pe faţă după ce am puricit ingredientele. S-a comportat foarte bine (nu a iritat absolut deloc), însă am simţit nevoia unei demachieri ulterioare cu un al doilea produs (o apă micelară). Bine, asta dacă foloseam machiaj mai serios care includea şi tuş. Dacă nu e cazul şi la voi, încercaţi-l (de aici îş puteţi comanda), cred că o să vă placă.
 • gel de curăţare Low pH Good Morning – COSRX. I-am făcut review separat, dar pe scurt: l-am încercat, însă nu o să îi duc dorul.

Produse consumate - iunie 2018

 • şi dacă tot am ajuns la ten, am mai consumat câteva punguţe cu dischete demachiante împreună cu apa micelară Ultra de la La Roche Posay. Aţi văzut-o prima oară când v-am vorbit despre dermatita seboreică, iar de atunci am folosit-o în paralel cu un Garnier roz din care mai am un pic. Formula e blândă, uşoară şi curăţă destul de bine.
 • Despre serumul reparator Calm Redness Relief v-am pomenit tot în articolul despre dermatită, menţionat mai sus. Nici nu ştiu al câtelea flacon este. Mă înţeleg foarte bine cu produsul, are o textură foarte lejeră, intră rapid în piele. Singura bubă e că momentan vreau şi am nevoie de mai multă hidratare. Aşa că mai aşternez serumurile, însă am desfăcut flacon nou. Şi va trebui să îmi refac stocul…
 • Calm Redness Relief Mineral Moisturizer SPF 30 tot de la Paula’s Choice este şi el al doi-treilea flacon consumat. Se pare că formulele Paula’s Choice mi se potrivesc (deşi portofelul meu nu spera asta). L-am terminat pe acesta şi am desfăcut un altul, de această dată nuanţator: Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30. Am vrut un strop de culoare şi îmi place rezulatul. Probabil o să vă scriu separat despre el.

Produse consumate - iunie 2018

Cam acestea sunt produsele cosmetice consumate cu care mă laud în luna iunie a anului 2018. Dar voi? Ce aţi mai consumat, ce aţi mai descoperit?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

6 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Monica says:

  Ohoo,ati consumat ceva.

 2. Rokolla says:

  Daca tot lauzi atat de mult spray-ul de picioare de la Balea am sa-l incerc si eu. Inseamna ca este chiar bun. In rest nu pot sa spun ca avem prea multe produse comune pe care le folosim

 3. Ella says:

  Moment de Bonheur e și marea mea iubire de la Yves Rocher, chiar dacă n-am ajuns la peformanța de a consuma atâtea sticluțe. :))
  Deși am încercat destul de multe produse PC și sunt preferatele mele pentru ten (nefericit și portofelul meu), din gama Redness Relief încă n-am folosit nimic, trebuie să le iau în calcul pe viitor.