Cosmetice Pixy Beauty by Petra

Voi aţi auzit de produsele Pixi? Pixi Beauty by Petra, pentru că Petra e tanti aia care s-a gândit că hey, am devenit mamă (super-mamă), dar asta nu înseamnă că mă anulez ca femeie. Ia hai să fac eu o gamă de produse pe nişa asta, pornind de la ideea asta.

Nu pot decât să o apreciez şi mai mult prin prisma motivaţiei pornirii acestei afaceri care în timp a devenit suuuper mare, datorită multitudinii de produse adăugate în portofoliu.

Primul produs Pixi pe care l-am avut vreodată în viaţa mea a fost un fard strălucitor pe care îl comandasem din Uk. Acum muulţi ani, cel puţin cinci. Şase. Biiiine, vreo şapte. Aţi prins voi ideea. Dar dacă mă gândesc şi acum la el şi mi-l amintesc e ceva, nu?

Aşa că atunci când m-au contactat cei din Uk ca să îmi trimită produsele de mai jos – gama Lash and Live Love – le-am zis că da, sigur, vreau să văd aceste noutăţi. Şi vi le arăt şi vouă! Îmi place că oamenii nu au stat să îmi trimită un creion, un tuş şi ăăă… nu mai avem altceva – au trimis toată colecţia şi aia e. Hai că mă iau cu vorba scrisul şi uit ce voiam să vă zic. 

  • Endless Sily Eye Pen – creioane moi, care alunecă şi se amestecă fain pe pleoapă. Pot fi folosite ca atare, dar şi întinse pe post de fard. Cel metalic (primul) arată foarte bine, este cremos şi face contrast minunat cu ochii deschişi la culoare.

  • dacă tot e vară, poate voi purtaţi albastru electric. Eu voi încerca movul, însă nu ştiu exact cum şi când.

  • Black Laquer Lash Primer – cine nu are copil, are timp de aşa ceva. Ideea este că acest primer se aplică pentru a defini genele, pentru a le oferi volum şi pentru a le îngriji. Mascara aplicată peste va fi mult mai eficientă.

  • preferatele mele: tuşul negru (Lash Line Ink) şi creionul (Eye Define Waterline). Cred că pe planeta asta nu ar trebui să existe truse de machiaj care să nu conţină aceste două produse. Ochii conturaţi vor fi mereu la modă, iar negrul ne ajută să punem accent în partea de sus a feţei. Dacă nu sunteţi încă experte în aplicarea tuşului, puteţi face iniţial puncte la baza genelor, pe care să le uniţi mai apoi. Haaaaaaai, că se poate!

  • pentru un plus de luminozitate, putem folosi  pe linia apei creionul în nuanţa aceasta de roz pal (Extra Eye Bright Liner). Prefer produsele care se răsucesc (scutesc ascuţitul care îmi mănâncă de cele mai multe ori jumătate din produs).

Toate produsele Pixy Beauty by Petra se pot comanda online de pe pagina lor, taxele de transport fiind gratuite pentru comenzi mai mari de 35‎‎£ (coletul ajunge la uşă). Probabil se va aduna uşor această sumă, pentru că şi paletele lor mi se par tare drăguţe. Şi aş încerca şi-un anticearcăn. Şi un lip icing, care pare tare mişto. Aaa şi un glow tonic, pentru că are review-uri foarte bune.

Să mai zic? Mai bine nu – mă opresc aici. V-am făcut cunoştinţă cu brandul, sunteţi fete mari, voi ştiţi ce faceţi mai departe 🙂

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Discussion about this post

  1. Tușul negru cred că mi-ar plăcea și mie ! Eu am descoperit brandul pe IHerb , mi-am luat un concealer de la ei , este chiar foarte bun ! Să le folosești cu spor ! Pupici ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *