Noutăţi Garnier: gama Botanic Therapy

Garnier a lansat gama Botanic Therapy, după o perioadă destul de lunguţă de pauză. Păi chiar era timpul să vină cu noutăţi pentru părul nostru, nu? Ei, s-au întrecut pe ei înşişi şi au adus pe piaţa din România produse noi pentru îngrijirea părului, având la bază ingrediente de origine naturală: uleiuri nutritive preţioase, extracte de plante, flori sau fructe.

Vom regăsi şase formule sub umbrela Botanic Therapy, fiecare cu parfumul specific ingredientelor folosite. De fapt, mixuri care miros incredibil de bine şi care curăţă eficient părul, oferindu-i aspect frumos, sănătos şi natural. Pentru mine sună bine promisiunea lor, pentru că am tot folosit produse din gamele vechi şi am rămas cu ideea de produse potrivite părului meu. Daaaaaaar hai să nu mai povestesc atâtea, ci să vă arăt câteva produse şi să vă spun care sunt gamele!

Gama Botanic Therapy cu ulei de ricin şi migdale – formulă fortifiantă pentru părul fragil cu tendinţă de cădere

În funcţie de formula aleasă, vom regăsi şampon, balsam, mască şi cremă leave-in.

Odată cu lansarea noilor game, cei de la Garnier au schimbat şi flaconul şamponului. Nu ştiu de ce, dar îmi place mai mult acest format.

Gama Botanic Therapy cu miere şi propolis – pentru repararea şi protejarea părului foarte deteriorat şi a vârfurilor despicate

Gama Botanic Therapy Olive Mythic – o reformulare a fostei gamepentru hrănirea părului uscat şi deteriorat

Gama Botanic Therapy Ulei de argan şi extract de camelie – pentru revizalizarea părului normal cu tendinţă de uscare şi fără strălucire

Gama Botanic Therapy Ceai verde, eucalipt şi citrice – pentru tonifierea părului normal cu tendinţe de îngrăşare

Gama Botanic Therapy Merişor şi ulei de argan – pentru protejarea şi hrănirea părului vopsit

Produsele gamei se găsesc deja în magazinele de specialitate sau online aici. Preţurile recomandate sunt: şampon 250ml – 13.07 lei; şampon 400ml – 17.75 lei; Balsam 200ml – 13.07 lei; Crema Leave-in 200ml (disponibil in gamele Ricin & Almond si Honey & Propolis) – 22.82 lei; Masca 300ml (disponibil in gamele Ricin & Almond, Honey & Propolis şi Olive Mythique) – 22.82 lei; Ulei Argan & Extract de camelie – 22.82 lei.

Tentante sau nu, ce spuneţi?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

2 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Simona says:

    Folosesc produse Garnier din anii de studentie si am ramas fidela brand-ului :). Crema de fata cu extract de strugure este exceptionala. Din aceasta gama folosesc samponul cu ulei de ricin si imi place ca ofera un aspect sanatos parului.