NIVEA Urban Skin: detox într-un minut pentru tenul tău

De când am copil (puteţi citi poveştile noastre pe Super-Mami), mi se pare că timpul a căpătat alte valenţe. Pur şi simplu o văd crescând sub ochii mei şi parcă săptămânile, lunile trec altfel. Conştientizând altfel scurgerea timpului, am început să renunţ la anumite cosmetice sau ritualuri şi machiaje mai complexe şi să apelez la produse şi lucruri care acţionează mult mai rapid. Da, îmi mai fac o mască din aceea care se ţine pe ten maximum 20 de minute, însă asta se întâmplă o dată pe lună, faţă de acum vreo doi ani, când aplciam o dată pe săptămână.

Aşa că am salutat noua gamă NIVEA Urban Skin, care conţine câteva produse destinate îngrijirii tenului: două creme de faţă (una de zi, una de noapte) şi trei măşti. Ce vreau neapărat să subliniez este faptul că NIVEA Urban Skin Defence (deci crema de faţă) are şi SPF 20. Preţ maxim recomandat: 24.9 lei.
NIVEA Urban Skin: detox într-un minut pentru tenul tău

Masca de faţă NIVEA Urban Detox Purify detoxifică tenul cu ajutorul argilei albe şi a extractului activ de magnolie, care ajută la exfolierea celulelor moarte şi la curăţarea pielii în profunzime.

NIVEA Urban Detox Pore Refine este a doua mască din gamă, care are rolul de a îndepărta impurităţile de pe ten, de a reduce dimensiunea porilor dilataţi şi de a îmbunătăţi textura pielii.

Hidratarea profundă poate fi realizată cu ajutorul măştii NIVEA Urban Detox Moisturise. Ea conţine ceai verde bio şi acid hialuronic. Preţ maxim recomandat: 24.9 lei / 75 ml.

NIVEA Urban Skin: detox într-un minut pentru tenul tău

Cum se folosesc măştile de faţă NIVEA Urban Skin: curăţăm tenul, apoi aplicăm produsul ales pe tot tenul, evitând zona ochilor. Lăsăm masca să acţioneze timp de un minut, apoi clătim cu apă călduţă din abundenţă.NIVEA Urban Skin: detox într-un minut pentru tenul tău

Toate produsele gamei NIVEA Urban Skin se pot găsi atât în magazinele de specialitate, dar şi online aici.

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts