Maybelline Color Sensational Powder Matte: trei texturi senzaţionale pentru buze

Iubitoare de rujuri din toată România, uniţi-vă! În sfârşit a ajuns şi la noi colecţia Maybelline Color Sensational Powder Matte lansată spre finele lui 2017 şi arată foarte, foarte bine, după cum veţi putea vedea.

Încep prin a vă spune că eram super curioasă de textura lor, pentru că se recomandă a fi foarte mate prin prisma ingredientelor matifiante conţinute. E mat sau nu rezultatul?asta-i întrebarea.

Aşa că nici una nici două, le-am şi desfăcut şi studiat pe fiecare în parte.

Maybelline Color Sensational Powder Matte: 10 Nocturnal Rose, 25 Chilling grey

Maybelline Color Sensational Powder Matte: 315 Rich Plum, 527 Lady Red. Nu am înţeles exact numele ales pentru prima variantă, pentru că pentru mine pruna are altă culoare, deci mă aşteptam la altceva. Dar numele chiar nu-i important, pentru că nuanţa e super mişto!

Maybelline Color Sensational Powder Matte: 978 Burgundy Blush, 932 Clay Crush

Rujurile din colecţia Maybelline Color Sensational Powder Matte sunt cremoase, lucru la care nu prea m-aş fi aşteptat. Cumva matul ăsta mă duce cu gândul la uscat – însă aici nu este cazul. Aspectul este plăcut, iar produsul se simte confortabil pe buze. Aaa şi toate au un miros dulce şi foarte plăcut – un bonus bine venit!

Culorile sunt minunate, daaaar,  Maybelline, să ştii că îmi doresc şi ceva mai trandafiriu! Poate în locul lui Chilling Grey, care mie personal mi se pare destul de pretenţios. În orice caz, indiferent de rujul ales, el se aşează mult mai bine dacă înainte de aplicare reuşiţi să vă faceţi un scrub rapid. Ideal este să încercaţi să scăpaţi de cojiţele inestetice, pentru că rujurile mate le accentuează prezenţa.

Una peste alta, colecţia Maybelline Color Sensational Powder Matte este de încercat prin prisma finishului mat pudrat care e pur şi simplu altceva. Dacă vreţi să le încercaţi şi voi, musai să aflaţi că (momentan) se găsesc doar online aici şi aici, la un preţ recomandat de 32.4 lei.

Aşadar, dragi, ce spuneţi: mat, pudrat sau satinat? Sau toate la un loc? Vă place în mod deosebit vreo nuanţă? Care dintre ele?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

3 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Amy says:

    Mov, mov, ce bine arata! 😀 In ultima vreme sunt innebunita dupa rujurile mov, nu stiu ce m-a apucat. :))

  2. Nuanta mov este absolut superba! Cred ca ar fi al 10-lea ruj mov pe care mi-l doresc :)))

    • Movul este o culoare linistitoare, care te ajuta sa te relaxezi, sa te reconectezi… chiar acum citeam despre mov. Deci da, avem nevoie de mov in viata noastra! 😀