Branduri exclusive de la Marionnaud Paris

Dacă v-aţi plictisit ca atunci când cineva întreabă ce parfum se simte în aer, iar voi şi o altă colegă (să zicem că ar fi doar una pe întreg etajul) să pomeniţi acelaşi nume, ei bine, daţi-vă un pic mai aproape. În cazul în care nu ştiaţi, în Marionnaud găsiţi în exclusivitate câteva branduri de parfumuri (şi nu numai) foarte mişto, care merită testate. Şi stând eu strâmb şi judecând drept, am zis că gataaaaaa, azi trebuie să povestim despre câteva dintre aceste branduri exclusive de la Marionnaud Paris, pomenind pentru fiecare câteva componente sau, mai bine zis, tentaţii.

Nu ştiu ce preferinţe aveţi (pe mine mă ştiţi fană arome dulcegi, floral-fructate), dar oricare ar fi ele, din cele opt branduri disponibile, e foarte posibil să găsiţi ceva care să vă facă să zâmbiţi.

Voi începe cu brandul care îmi place cel mai mult: Agent Provocateur. Am avut o apă de parfum luată dintr-un aeroport şi am consumat-o până la ultimul puf. A fost dragoste la prima adulmecare şi sinceră să fiu, ceea ce m-a atras la acest produs a fost aspectul. Mai apoi, notele m-au şi convins. Şi uite-aşa, în escală fiind, m-am îmbarcat în zborul următor cu vreo 80 de euro mai uşoară…
Revenind totuşi la Agent Provocateur, în Marionnaud sunt disponibile următoarele ape de parfum Agent Provocateur: Fatale (disponibilă şi varianta Intense), Aphrodisiaque, Lace, Provocateur, Pink şi Pure Aphrodisiaque.

Branduri exclusive de la Marionnaud Paris

Woods of Windsor este şi el prezent printre brandurile pe care le găsim exclusiv în Marionnaud. Sub umbrela sa găsim apa de toaletă, săpun lichid, spray de cameră, gel de duş şi difuzoare parfumate. Mă atrag foarte mult produsele cu miros de frezie (în special lumânarea parfumată). Must smell!

Branduri exclusive de la Marionnaud Paris

Di Palomo – aţi văzut într-un clip de-al meu o apă de parfum. Care din păcate mi-a fost confiscată de mama. Spun “din păcate” pentru că nu am găsit-o ca să o cumpăr şi pentru mine, aşa că… pofta în cui!
Gamele mi se par perfecte pentru a fi oferite cadou. Dintre seturile cu floare de portocal, smochine, struguri albi, cireşe şi vişine disponibile, eu aş încerca ceva cu smochine. Nu cred că am mai folosit vreun produs asemănător.

Branduri exclusive de la Marionnaud Paris

Intimacy – loţiune de corp, apă de parfum sau apă de toaletă.

Branduri exclusive de la Marionnaud Paris

Stella McCartneyPop, Stella sau Bluebell? Dacă şi vouă vă plac freziile sau tuberozele, trebuie să mirosim o apă de parfum sau de toaletă!

Branduri exclusive de la Marionnaud Paris

La perla – La perla şi La perla mia.

Branduri exclusive de la Marionnaud Paris

John Varvatos – parfumerie masculină. Disponibile apele de toaletă Vintage, Varvatos, Artisan şi Artisan Blu.

Branduri exclusive de la Marionnaud Paris

Juicy Couture – numele acestui brand mă duce cu gândul la o piersică dulce, zemoasă, delicioasă. Într-adevăr, Juicy Couture Viva Couture propune parfumuri lumioase, jucăuşe, vesele, cu note de iasomie, trandafie, îngetaţă, vanilie. Probabil sunt perfecte pentru serile de vară de la mare.

Branduri exclusive de la Marionnaud Paris

Apele de parfum sau de toaletă sunt disponibile în variante de 30 ml, 50 ml şi 100 ml şi pot fi comandate atât online, dar şi achiziţionate din magazinele Marionnaud din toată ţara.

Ei bine, după cum vedeţi, lista mea e deschisă… aştept să treacă varicela fetiţei (ştiţi voi, Super-Mami trebuie să stea acasă cu copilul) şi plec la colindat. Pe voi vă tentează vreun brand exclusiv de la Marionnaud Paris?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fii la curent cu tot ce mişcă pe FromMegwithLove.Ro! Hai şi pe Facebook: