Soluţiile Novophane pentru păr frumos şi unghii sănătoase

Zilele trecute am fost invitată la un eveniment marca Novophane, în care am discutat despre păr frumos şi unghii sănătoase. Mai mult, am făcut cunoştinţă cu produsele Novophane special create pentru a ne veni în ajutor atunci când vine vorba despre podoaba capilară şi unghii.

Câte dintre noi nu ne-am făcut manichiură semi-permanentă măcar o dată în viaţă? Puţine, foarte puţine, cred. Până şi eu, care am fost mereu împotriva unghiilor false şi a manichiurii cu gel sau semi-permanente, m-am dus la salon cu mare avânt, ca să îmi fac semi. Urma să plecăm în Maldive şi am zis că poate nu mă primesc oamenii ăia fără unghii roşii, ce credeţi! Aşa că mi-am făcut mani semipermanentă şi duşi am fost. După vreo două zile, dusă a fost şi oja de pe una dintre unghiile mele. Să leşin, nu alta! Păi nu mi-am făcut eu manichiură de aia care ţine juma’ de lună?
Bineînţeles că în zilele următoare nu am avut stare până nu am ros, pilit şi tras de oja de pe toate unghiile, astfel că în final suprafaţa unghiilor mele arăta jalnic. Probabil dacă aş fi avut Novophane, care a fost creată fix pentru asta, aş fi grăbit procesul de “vindecare” a unghiei şi a suprafeţei sale, însă neştiind de ea, cred că vreo două luni am stat cu unghiile fără ojă, fără lac, ca să respire. A fost groaznic!

Soluţiile Novophane pentru păr frumos şi unghii sănătoase

În afară de crema de unghii Novophane, ACM Laboratoire Dermatologique a creat produse dermatocosmetice şi pentru păr. Tot la eveniment am aflat despre Novophane DS şampon anti-mătreaţă, care pare să fie un aliat bun împotriva luptei cu mătreaţa cauzată de dermatita seboreică (şi nu numai). Dacă el nu va face faţă, există şi varianta de şampon Novophane K împotriva mătreții cronice.

Soluţiile Novophane pentru păr frumos şi unghii sănătoase

Alte variante de şampon: Novophane șampon ultra nutritiv, Novophane șampon sebo-reglator, Novophane șampon energizant.
De asemenea, există în portofoliul ACM se găseşte şi loțiunea Novophane împotriva căderii părului. Are rolul de a stimula microcirculația la nivelul scalpului pentru a accelera viteza de creștere a părului și contribuie la stoparea fibrei capilare. Aceasta conține uleiuri esențiale (cabreuva, ambreta, ienupăr, mentă, grapefruit, portocală) și vitamine (C, E, B5, B6, PP, H).

Soluţiile Novophane pentru păr frumos şi unghii sănătoase

Pentru hrănirea din interior, ACM Laboratoire Dermatologique propune capsulele Novophane, care contribuie la stoparea căderii părului și dau un aspect sănătos firelor de păr și unghiilor.

Soluţiile Novophane pentru păr frumos şi unghii sănătoase

Voi folosiţi produse din portofoliul ACM? Ştiu că v-am mai arătat câteva la un moment dat într-un clip, dar şi în articole cu produse consumate şi/sau preferate.

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

2 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Maria I. says:

    Buna Adina.
    Eu nu am avut niciodata manichiura din aceea :))) Dar chiar si asa, unghiile mele sunt casante si nu le-am avut nicidata lungi.
    Lotiunea impotriva caderii parului si suplimentele pentru caderea parului m-ar interesa. Le gasim in farmacii?
    Pupici