Noutăţi NIVEA: Pop-Ball, balsamurile de buze aromate

Veşti bune pentru iubitoarele de balsamuri de buze! NIVEA lansează Pop-Ball, două balsamuri de buze delicioase – atât ca aspect, dar şi ca aromă.

Cele două produse au un aspect pastelat şi formă de minge, astfel încât aplicarea poate fi făcută în doi timpi şi trei mişcări. Chiar şi fără a avea nevoie de oglindă :). După aplicare, buzele vor fi hidratate intens şi plăcut parfumate, pentru căăăăăăă balsamurile Pop-Ball au aromă de mentă proaspătă şi zmeură şi măr roşu.

Noutăţi NIVEA: Pop-Ball, balsamurile de buze aromate – Zmeură şi măr roşu

 

 

Noutăţi NIVEA: Pop-Ball, balsamurile de buze aromate

Noutăţi NIVEA: Pop-Ball, balsamurile de buze aromate – mentă

Noutăţi NIVEA: Pop-Ball, balsamurile de buze aromate

 

 

Preţul maxim recomandat al unui balsam de buze NIVEA Pop-Ball este de 19.99 lei. Le puteţi găsi în magazinele de specialitate, dar şi online aici.

Indiferent de alegerea voastră, nu uitaţi să vă hidrataţi buzele! Mai ales că primăvara care tocmai se instalează va veni la pachet şi cu vânt, dar şi cu muuult soare (cel puţin, asta sper) care poate afecta pielea. Da, pielea, am spus-o bine la modul general: atât tenul, cât şi buzele. Saaaau mâinile. De acum începe nebunia cu SPF-ul, cu hidratarea (atât din interior, dar şi din exterior), eheeee, mă pregătesc să pun placa!

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Discussion about this post

  1. Singurul lucru care ma incanta cu adevarat la pop-balluri este ca sunt compacte si pot sa le car si in gentutele mai mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *