Noutăţi -417: crema hidratantă Mineral Aqua Perfection

Luna aceasta, brandul israelian -417 a lansat crema hidratantă Infinite Motion Mineral Aqua Perfection. Acest produs are la inspiraţie universul Mării Moarte – sau mai bine spus, adâncurile sale, pentru că este îmbogăţită cu un complex de minerale preţioase, extrase din plante şi vitamine.

Crema hidratantă Mineral Aqua Perfection de la -417 are rolul de a regenera suprafaţa pielii, de a-i îmbunătăţi aspectul general şi de a o hidrata (după cum îi spune şi numele, hidratarea în profunzime este principala ei acţiune). Textura fiiiiină, uşoară, fresh, intră rapid în piele fără a lăsa film gras la suprafaţă.

Printre ingredientele cremei hidratante Mineral Aqua Perfection regăsim vitaminele A şi E, uleiuri de argan, avocado, seminţe de jojoba şi  castan, unt de shea.

Noutăţi -417: crema hidratantă Mineral Aqua Perfection

Mineral Aqua Perfection este o cremă pe bază de apă potrivită tenulurilor normale şi uscate (cu tendinţă de uscare). Poate fi aplicată atât dimineaţa, ca bază de machiaj, dar şi seara, după demachierea tenului. Mi se pare o formulă potrivită pentru vară prin prisma consistenţei şi texturii ei.
O pueţi găsi exclusiv în farmaciile Sensiblu, alături de alte produse ale brandului -417.

Noutăţi -417: crema hidratantă Mineral Aqua Perfection

Şi dacă tot am pomenit şi dspre alte produse ale brandului, tocmai am început o cremă de mâini de la ei cu care mă înţeleg bine (se numeşte simplu Hand Moisturizer). Nu ştiu dacă v-am scris pe undeva, dar mi-am propus să îmi hidratez cât pot de mult mâinile, pentru că în weekenduri mai lucrez prin curte şi deşi îmi place tare mult să fac asta, mâinile mele nu sunt foarte încântate şi protestează. Deeeci trebuie să le împac cumva, aşa că seara, când nu sunt prea obosită, aplic repede crema şi trag mănuşi din bumbac pe mâini. Nu rezist toată noaptea aşa, recunosc.

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

 

Comments

Related Posts

2 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mi se pare ca arata tare bine si, sincera sa fiu, numele ma atrage foarte mult.

Fii la curent cu tot ce mişcă pe FromMegwithLove.Ro! Hai şi pe Facebook: