APIVITA Express Beauty: exfoliante şi măşti pentru ten şi păr

Zilele trecute, APIVITA a reintrodus pe piaţa din România gama Express Beauty care conţine exfoliante şi măşti pentru ten şi păr. Oh, păi din nou exfoliante şi măşti pentru ten şi păr? – probabil vă veţi întreba. Da, din nou, însă cu altă formulă şi cu ingrediente din dieta mediteraneană. Mai exact, dacă iubim afinele, măslinele, argila roz, mierea, castravetele, lavanda, rodia, strugurii (şi nu numai, detaliez mai jos),  produsele APIVITA Express Beauty vor fi cu siguranţă de interes.

Ca orice dietă care se respectă, dieta propusă de către cei de la APIVITA are un starter: exfolierea. Sub această umbrelă se găsesc exfoliantul de faţă cu măsline pentru exfoliere produndă (conţine 95% ingrediente naturale), exfoliantul de faţă cu caise pentru o exfoliere delicată (94% ingrediente naturale) şi exfoliantul de faţă cu afine pentru luminozitate (90% ingrediente naturale).

Pasul doi din dieta mediteraneană propus de către APIVITA Express Beauty este curăţarea. O putem face cu ajutorul măştii de faţă cu argilă verde pentru curăţare profundă (91% ingrediente naturale), măştii de faţă cu argilă roz  pentru curăţare delicată (94% ingrediente naturale), măştii cu dovleac pentru detoxifiere (95% ingrediente naturale), măştii de faţă purifiantă cu propolis (87% ingrediente naturale).

Pentru hidratare putem folosi o mască de faţă cu castravete pentru hidratare intensivă (97% ingrediente naturale), o mască cu aloe pentru hidratare şi reîmprospătare (96% ingrediente naturale), o mască de faţă cu miere pentru hidratare şi hrănire (97% ingrediente naturale), o mască de faţă cu cactus pentru hidratare şi revitalizare (92% ingrediente naturale) sau o mască de faţă cu lavandă de mare pentru hidratare şi efect anti-poluare (92% ingrediente naturale).

Atunci când vorbim despre strălucirea tenului, gama APIVITA Express Beauty ne propune următoarele măşti: cu rodie pentru luminozitate şi acţiune anti-oxidantă (89% ingrediente naturale) şi cu portocală pentru strălucire (98% ingrediente naturale).

Masca de faţă cu struguri pentru riduri fine şi fermitate conţine 98% ingrediente naturale şi a fost creată pentru a reduce aspectul liniilor fine, pentru a hidrata, pentru a revitaliza şi pentru a oferi fermitate. Din aceeaşi categorie (antirid) face parte şi masca de faţă cu lăptişor de matcă pentru lifting şi fermitate (97% ingrediente naturale).

Zona ochilor poate fi răsfăţată cu o mască pentru ochi cu ginko biloba pentru cearcăne şi semne de oboseală (93% ingrediente naturale) sau cu o mască pentru ochi cu struguri pentru reducerea liniilor.

Aşa cum vă spuneam la început, gama APIVITA Express Beauty conţine produse care ne vor ajuta să ne îngrijim şi părul. Spre exemplu, masca de păr cu portocală pentru revitalizare şi strălucire (97% ingrediente naturale), masca de păr cu acid hialuronic pentru hidratare (97% ingrediente naturale) şi masca de păr cu hippophae tc pentru tonifiere (97% ingrediente naturale).

Toate produsele sunt îmbogățite cu 100% uleiuri esențiale organice, care sporesc eficacitatea produselor și revigorează starea de spirit. De asemenea, apa din formula gamei este înlocuită cu infuzie din trei specii organice de ceai de munte, acest lucru având rol antioxidant.

Probabil v-am zăpăcit cu atâtea produse noi, nu e aşa? Sunt 21 totuşi! Staţi liniştite, recunosc că şi eu simt fix la fel, deşi am stat ochi în ochi cu ele. Dacă sunteţi curioase de produsele noii game, le găsiţi pe toate în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile Sensiblu.

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

2 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mi se pare tare ca au in componenta asa multe produse naturale. In ultima perioada, mi-am luat tot felul de masti, pe multe nici nu le-am folosit inca, dar sigur le vi incerca si pe cele de laApivita.