Noutăţi Farmec: gama de make-up Gerovital Beauty

În luna ianuarie am avut parte de o mare surpriză: Farmec a lansat gama de make-up Gerovital Beauty, prima lor gamă de acest fel. De foarte mult timp nu a mai apărut aşa ceva pe piaţa din România şi drept să vă spun, chiar îi simţeam lipsa. Aşa că atunci când am primit o cutie care conţine câteva dintre produsele gamei de make-up Gerovital Beauty, am fost extrem de încântată.

În primul rând, trebuie să vă spun că ambalajul produselor este foarte elegant. Cel puţin iluminatorul, blushul, paleta de farduri arată foarte bine! Pe lângă asta, cosmeticele Gerovital Beauty au la bază ingrediente active precum acidul hialuronic (rujul), pudră de diamant sau vitamina E. Texturi diferite, pattern-uri drăgălaşe foc (m-am îndrăgostit iremediabil de iluminator!), varietate: iată câteva dintre adjectivele care merită folosite atunci când vorbim despre produsele de make-up Gerovital.

După cum aţi putut observa, gama de make-up Gerovital Beauty conţine 74 de produse pentru ca noi să putem realiza un machiaj complet. Pe lângă produsele din clip, mai găsim şi lacuri de unghii (inclusiv top coat şi matt top coat), pudră compactă, şi balsamuri.

Mai exact, pentru buze, gama Gerovital Beauty conţine: 18 nuanţe de ruj cremos, 7 nuanţe de ruj mat, 5 nuanţe de ruj cu rezistenţă îndelungată şi balsam de buze.

Produsele de make-up pentru ochi sunt: Mascara Supreme Lash, Mascara Devilash, kit-ul pentru sprâncene ce conține două nuanțe, creionul dermatograf disponibil în 4 nuanţe şi 3 palete de Farduri de pleoape. Mă aşteptam ca în kit să găsesc şi ceară pentru fixarea sprâncenelor, însă nu este cazul. Cred că este primul kit cu trei culori pe care îl văd.
În funcţie de nuanţa aleasă, pigmentarea pare a fi diferită. Fardurile sidef sunt, clar, mult mai vizibile odată aplicate.

Gama de make-up Gerovital Beauty by Farmec poate fi găsită atât în magazinele proprii Farmec, dar şi în celelalte magazine de specialitate.

Ce părere aveţi despre lansarea unei colecţii româneşti de produse de make-up? Vă tentează vreun produs?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Discussion about this post

  1. Ce tare! Eu as vrea sa le incerc pe toate, sper ca au si un eyeliner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *