În luna martie, sărbătorim frumuseţea împreună cu Dove

În luna martie, sărbătorim frumuseţea împreună cu Dove! Sau cu alte cuvinte, brandul pe care îl admir cel mai mult prin primsa acestor campanii frumoase, ne lansează o provocare. Aceea de a mulţumi cuiva drag din viaţa noastră. Mamei, unei prietene, unei mătuşi, surorii – fiecare după cum simte.

Luna aleasă pentru acest manifest nu este una oarecare, ci luna martie, considerată luna femeii. Luna care vesteşte primăvara, care aduce odată cu ea parfum de frezii şi zambile. Luna în care totul capătă altă turnură: parcă soarele e mai strălucitor şi are putere să promită zile calde. Luna martie este despre recunoştinţă, aprecierea frumuseţii adevărate, despre zâmbete oferite şi primite.

1/4 cremă hidratantă şi 3/4 încrederea de a fi tu însăţi! Iată formula magică Dove.

Că tot mă întreba Dove cui aş mulţumi eu. Ei bine, eu vreau să vă mulţumesc vouă! Pentru că unele sunteţi din 2011 alături de mine. Pentru că mă citiţi, pentru că îmi lăsaţi comentarii. Şi pentru mesajele pe care le-am primit după ce am născut… “-Adina, mai poţi? Eşti bine? Nu ai mai scris de câteva zile pe blog, eşti ok? Ce face fetiţa? Ştii că acum te urmăresc şi pe www.Super-Mami.Ro, pentru că şi eu voi avea un bebeluş?”. Şi câte şi mai câte mesaje, care m-au făcut să simt că toate orele petrecute aici, în faţa ecranului, au ecou.

Vă invit ca în luna martie să sărbătorim frumuseţea împreună cu Dove! În acest sens, pe pagina de Facebook a blogului am pregătit un concurs. Puteţi participa lăsând un comentariu prin care răspundeţi la întrebarea finală din clipul de mai sus: Tu cui dăruieşti în luna martie un “mulţumesc”? Mai multe detalii despre concurs aflaţi de aici.
Voi alege un comentariu, iar autoarea lui va primi un pachet Dove. Vă puteţi înscrie în concurs până pe 16 martie 2018, ora 22.00, iar în weekend aflăm către cine pleacă pachetul pufos de la Dove (voi avea nevoie de o adresă din România pentru livrare, însă asta discutăm la momentul potrivit).

Vă pup şi vă trimit un zâmbet! Şi vă mulţumesc că îmi sunteţi aproape!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

2 Discussion to this post

 1. Moldoveanu Draghici Maria says:

  #Dovemultumesc
  Singuri OM care-i MULȚUMESC este ,MOLDOVEANU PETRITA…..MAMA MEA. ÎI DORESC SĂNĂTATE SI LA MULȚI ANI MAMEI MELE LUPTATOARE !
  Te iubesc ENORM MAMA….ACUMA LA CEI 81 DE ANI SI CU NICI PROLEME EU VOI FI ALĂTURI SI ÎȚI VOI VEGHEA PAȘII…ASA CUM TU AI FĂCUT.
  MAMA ARE OPERATIE DUBLA DE SOLD…GALUCOM AVANSAT….DEMENTA CU ALZHEIMER SI 81 DE ANI….O IUBESC ASA CUM ESTE SI VA FI.
  LA MULȚI ANI !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *