Produse COSRX: Loţiune hidratantă neuleioasă cu sevă de mesteacăn (Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion with Birch Sap)

Sunt sigură că aţi auzit până acum de brandul COSRX. Poate chiar la mine, când v-am scris despre gelul de curăţare Low pH Good Morning. Ei bine, deşi produsul mai devreme menţionat nu m-a dat pe spate în mod deosebit, tot am o listă de produse COSRX pe care le urmăresc şi pe care vreau să le încerc de ceva vreme.

Cap de listă era această loţiune hidratantă neuleioasă cu sevă de mesteacăn despre care vreau să vă povestesc astăzi. Pe numele ei (care sună mult mai bine în engleză, dacă mă întrebaţi), Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion with Birch Sap.

Ba nu o găseam la raftul din farmacia Tei, ba era prea grea şi depăşeam cele 1.8 kg în coşul iHerb… până când în joacă am făcut o simulare de comandă şi loţiunea, care era shipping saver, s-a încadrat perfect. Aşa că nu am mai stat pe gânduri şi am apăsat pe butonul de check out. Aşa a ajuns la mine un nou produs  foarte lăudat destinat îngrijirii tenului sensibil: loţiune hidratantă neuleioasă cu sevă de mesteacăn (Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion with Birch Sap).

Ce e aşa minunat la această loţiune hidratantă neuleioasă cu sevă de mesteacăn (Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion with Birch Sap) de eram aşa curioasă de ea? 

Ei bine, produsul ajută la hidratarea în profunzime a pielii. Poate fi folosit pe orice ten, însă a fost special creat pentru tenurile uscate. Mă ştiţi fană produse cât mai hidratante, aşa că acesta a fost motivul numărul unu pentru care am vrut să o încerc.

Formula este prezentată ca fiind neuleioasă, însă ce să vezi: ultimele două ingrediente sunt… uleiul de coajă de lămâie şi uleiul de tea tree. Probabil ele îi şi oferă mirosul citric, specific lămâei. Chiar înainte de a mă uita pe ingrediente m-am gândit la asta. Însă nu e ceva deranjant sau foarte puternic (cel puţin nu pentru mine).

Această loţiune hidratantă neuleioasă cu sevă de mesteacăn (Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion with Birch Sap) de la COSRX conţine 70% sevă de mesteacăn japonez, care calmează pielea iritată şi sensibilă. Seva asta de mesteacăn japonez e ca un smoothie cu kale şi alte nebunii fancy, pentru că ea conţine vitamine, antioxidanţi, enzime, minerale şi amino-acizi. În plus, este foarte bine tolerată de piele.
Loţiunea nu blochează porii şi se simte destul de light pe piele. Mă aşteptam să fie o formulă mult mai fină, tip gel poate, însă este destul de cremoasă.

Cum foloseşti loţiunea hidratantă neuleioasă cu sevă de mesteacăn (Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion with Birch Sap) de la COSRX:

Două-trei pompiţe sunt suficiente pentru a acoperi faţa curată şi uscată în prealabil. Teoretic, peste ea mai poate fi adăugată cremă, însă eu simt că aş încărca, aşa că mă limitez la o aplica doar pe ea. Intră rapid în piele, îmi place ceea ce văd după aplicare, dar şi dimineaţa.
O puteţi amesteca şi cu niacinamide şi este bine de ştiut că este compatibilă cu produse pe bază de AHA, BHA şi vitamina C. Cred că este un moment potrivit acesta în care mi-am luat-o, pentru că textura nu mi se pare potrivită pentru a fi folosită vara.

Pasul final pentru rutina de zi este aplicarea cremei cu factor de protecţie solară, nu uitaţi!

De unde cumperi această loţiune hidratantă neuleioasă cu sevă de mesteacăn (Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion with Birch Sap): din Tei sau de aici (foloseşte codul “GOJ236” pentru a obţine o reducere de 5% la suma totală a comenzii). Aşa cum vă spuneam la început, eu am comandat-o de pe iHerb, pentru că e mai ieftină cu vreo 30 de lei.

Vă tentează acest produs de la COSRX?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

7 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mihaela Br. says:

  Nu am încercat produse Cosrx , am însă în wishlist-ul imens de pe IHerb un produs exfoliant de la ei!Pare interesantă ca ingrediente și dacă hidratează bine cred că merită să o am în vedere pe viitor!Pare ca un ser hidratant! Mă bucur că ai pus și codul de reducere, îl căutam pe blogul tău în bannere și nu îl găseam când dădeam o comandă. Te pup ! 🙂

  • Oo, nu? Eu mai am vreo doua pe wishlist… tot de pe iherb pe voi comanda. Le pandesc 😀
   Merci frumos pentru folosirea codului ;). Poate mi-l lasi si tu pe al tau!
   Pupici!

   • Mihaela Broștianu says:

    Nu ai pentru ce , Adina ! Eu de ceva timp , de când am văzut că pot folosi la fiecare comandă codul de reducere și cel din contul propriu nu se aplică , l-am folosit pe cel găsit la tine pe blog dar era într-o postare mai veche . De asta te întrebam de banner și vroiam să fiu sigură că este același . Dacă vrei , da , pot să ți-l dau pe al meu dacă nu ai altul ! Al meu este BTC874 . Eu mă bucur că am primit ultimele 3 dăți coletele la poștă , acum ce-i drept am încercat să le încadrez în maxim 100 lei ca să nu risc . La tine vin tot la poșta locală ?Te pup ! 🙂

    • Multumesc de cod!
     Nu, din pacate mie mi-au venit la vamala toate cele plasate in ultimul an… am renuntat la iherb din cauza asta, insa pretul mult mai mic pentru suplimentele fetitei m-au convins sa plasez iar… chiar daca mi-e foarte peste mana oficiul vamal.
     pupici!

 2. Insecticide says:

  Pe mine ma tenteaza super mult, urasc cremele pentru ca imi lasa tenul gras si uleios.

 3. […] nu? Deşi nu pot spune că sunt mare fană a brandului, având la activ un produs care îmi place (loţiune hidratantă neuleioasă cu sevă de mesteacăn – Oil Free Ultra moisturizing lotion wi…) şi un altul după care nu am suspinat atunci când l-am consumat (gel de curăţare Low pH Good […]