Şampon Low Shampoo Elseve – L’Oréal Paris

Mi-am propus ca astăzi să vă vorbesc (scriu) despre o noutate L’Oréal Paris. Mai exact, despre un şampon numit Low Shampoo, gama Elseve. Am primit cele trei variante pe care le vedeţi mai jos săptămâna aceasta şi am fost foarte intrigată de nume şi mai ales de descrierea lor.

Văzusem că au fost lansate în alte ţări şi eram curioasă de textură şi de modul de acţionare asupra firului de păr. Aşa că după ce am desfăcut şi întors pe toate părţile cele trei flacoane de şampon Low Shampoo Elseve de la  L’Oréal Paris, am decis ca în seara respectivă să îmi spăl părul. Nu mai conta că abia desfăcusem şampon şi balsam noi. Nooo, eu vreau să încerc noul produs de la Elseve! Să văd ce poate! Aşa că am ales varianta Total Repair, pentru că mi-a plăcut cel mai mult parfumul ei.

Ce înseamnă low shampoo? Ce aduce nou acest şampon Low Shampoo Elseve de la L’Oréal Paris?

Gama Elseve s-a îmbogăţit cu aceste trei produse (pe alte plaiuri sunt mai multe variante, să ştiţi!) care promit să curăţe părul aşa cum o fac micelele din loţiunile micelare. Cu ajutorul lipidelor, impurităţile sunt atrase, iar părul este curăţat. Şampoanele nu conţin sulfaţi.

Partea interesantă este că acest lucru se întâmplă fără ca produsul să facă spumă. Yup, aţi citit bine: nici unul dintre şampoanele Low Shampoo nu face spumă!

Textura produsului este cremoasă, semănând cu cea a unui balsam. Se întinde uşor în păr şi se înlătură la fel de uşor, clătind cu apă din abundenţă.

Cum se foloseşte şamponul Low Shampoo Elseve de la L’Oréal Paris?

Umezim părul, apoi aplicăm 10-15 pompiţe de produs de la rădăcini până la vârfuri (spun ei; eu am folosit vreo 25, pentru că am părul luuung acum), lăsăm să acţioneze trei minute şi clătim!

Părul va fi hrănit şi se va descurca mult mai uşor.

Cum mi s-a părut acest şampon Low Shampoo Elseve – L’Oréal Paris:

Eu l-am folosit o singură dată până acum (eram nerăbdătoare să vă povestesc mai multe despre el) şi pot să spun că am rămas uşor surprinsă de produs. Recunosc că am fost sceptică în ceea ce îl priveşte: cum adică să curăţe fără spumă?! Cum adică să pun textura asta pe scalp?, însă se pare că e un produs fain. Totuşi, părul fiind ud, am simţit nevoia aplicării unui balsam (eu îmi ţin părul 24 din 24 strâns, remember? La voi cu siguranţă nu va fi aceeaşi senzaţie). Însă nu am făcut asta, pentru că eram curioasă de cum va arăta părul uscat. Ei, părul uscat este destul de moale, pot trece cu degetele prin el şi are un miros genial! Deci a fost doar o impresie de-a mea: când părul s-a uscat, a fost perfect şi fără extra-balsam.

Ce variante de şampon Low Shampoo Elseve – L’Oréal Paris există pe piaţa din România?

Găsim deja la rafturi cele trei variante:

 • Şampon Low Shampoo Color Vivre: variantă creată pentru părul colorat. Îmbogăţit cu ulei din in, filtre UVA şi UVB şi un concentrat nutritiv. Păstrează culoarea vibrantă. (UVA, UVB? Păi pe ăsta îl ţin pentru la vară!)
 • Şampon Low Shampoo Total Repair 5: variantă destinată îngrijirii părului degradat, deteriorat. Este îmbogăţit cu extract de calendula şi activi cu proprietăţi de reparare. Reduce ruperea firelor de păr.
 • Şampon Low Shampoo Ulei extraordinar Elseve: varianta pentru păr uscat, infuzată cu şase uleiuri din flori preţioase. Hrăneşte intens.

Voi ce părere aveţi despre acest concept, low shampoo? Vă tentează vreo unul dintre şampoanele Low Shampoo Elseve – L’Oréal Paris?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

4 Discussion to this post

 1. Si eu vreau sa il incerc pe cel pentru parul degradat. Am mai citit un review despre el si spunea ca parul capata foarte mult volum, eram curioasa daca ti s-a intamplat acelasi lucru.

 2. Maria I. says:

  Buna Adina.
  Dupa ce am citit articolul tau mi-am cumparat si eu doua din cele trei variante disponibile: extraordinary oil si total repair. :)))
  Le-am incercat pe amandoua si pot spune ca imi place mai mult cel din urma.
  Multumesc pentru inspiratie.
  Pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *