Apă de parfum Sublime Nature Tuberose – Oriflame

Voi ştiaţi că în România, aici la noi acasă, există Festivalul Tuberozelor? Nuuu? Păi nu-i nimic, că nici eu nu ştiam! Am aflat prea târziu de el, când era în toi. Iar cu copil mic fiind, nu am putut să organizez rapid o escapadă printre minunatele tuberoze, deşi aşa de mult mi-ar fi plăcut!

Însă îmi doresc ca anul viitor să fiu pe fază şi să organizez o excursie până în localitatea cu pricina. Păi am fost noi în Provence după lavandă şi nu ne ducem după tuberoze?
Ei, dar să vedeţi întâmplare. La vreo săptămână după ce mă supărasem eu că sunt în urmă cu noutăţie, vine un curier cu un pacheţel de la Oriflame. Desfac şi găsesc în el: Sublime Nature Tuberose!

Să spună cineva că într-un fel, planetele nu se aliniază totuşi! Nu m-am dus eu la tuberoze, dar au venit ele la mine, ambalate într-o sticlă pe care am desfăcut-o de îndată.

Apă de parfum Sublime Nature Tuberose - Oriflame

Apă de parfum Sublime Nature Tuberose de la Oriflame este un parfum de lux; un parfum floral, care omagiază tuberozele. A fost creat anul acesta de către Nathalie Lorson, care a avut ideea de a crea acest parfum după ce a mirosit tuberoza indiană.

Apă de parfum Sublime Nature Tuberose - Oriflame

Apă de parfum Sublime Nature Tuberose doreşte să redea parfumul florilor în zori, când încă găsim picături de rouă pe petalele lor. A fost creat cu ajutorul unei tehnologii noi, fără a folosi solvenţi chimici, astfel încât rezultatul obţinut este foarte apropiat de cel natural.

Este un parfum fresh, plăcut, pe care l-aş purta când vremea ar fi mai caldă. Mi se pare mai potrivit, pentru că în anotimpul rece aş vrea ceva care să mă încălzească măcar un pic.

Dacă iubiţi tuberozele, alte variante ar fi: Jardins de Bagatelle – Guerlain, Beauty – Calvin Klein, Passage no. 9 – Dior.

Voi aţi avut ocazia să mirosiţi sau poate să purtaţi Apă de parfum Sublime Nature Tuberose – Oriflame? Cum vi se pare?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

7 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Roxana says:

    Doamne ! Sigur mi-l iau , ador tuberozele, singura mea problema este ca nu prea am mai vazut satnduri Oriflame prin Bucuresti, stii vreun reprezentant sa mi-l aduca si mie ? Stiu ca poti da comanda pe site , dar nu vreau sa ma inscriu , sunt mai ocupata zilele astea…

  2. Roxana says:

    Bucuresti …

  3. Roxana says:

    Eu as vrea sa vina in zona Piata Victoriei ca acolo lucrez:)