Noutăţi Londa şi ghd

Cine iubeşte şamponul uscat, mânuţa sus!

De când l-am descoperit, nu există săptămână în care să nu îl folosesc.

Fie pentru a mai fenta un pic părul şi a amâna spălatul (dacă îl spăl zilnic, se îngraşă mai repede, ştiţi şi voi), fie pentru a-i da un pic de textură. Yup, uneori îl folosesc şi pentru asta. Pe firul meu fin şi subţire funcţionează chiar bine.

Aşa că mare mi-a fost bucuria să descopăr că unul dintre produsele pe care le-am primit la Beauty Bloggers Secret Santa este un şampon uscat, de această dată de la Londa. Yuhuu!

Consum ce am deja desfăcut şi abia aştept să îl încerc pe acesta!

Londa Professional Refresh it!

Bun, şi dacă tot v-am spus despre noutăţi, vreau să vă scriu şi despre gama ghd în ediţie limitată. Numele ei este Nocturne Collection şi este dedicată sărbătorilor de iarnă. Dacă vreţi să folosiţi produsele pentru a vă aranja zilnic părul sau dacă doriţi să vă faceţi o coafură pentru o ocazie mai deosebită, aceste produse de styling vă vor ajuta să obţineţi rezultatele dorite punând în prim plan sănătatea părului.

  • Setul cadou Nocturne Collection ghd platinum® styler 1032 lei + TVA: ediție limitată platinum® styler cu o geantă termorezistentă și 2 oje OPI.

  • Set cadou nocturne collection ghd V® gold styler 792 lei + TVA: styler în ediție limitată cu geantă termorezistentă și ojă OPI

  • Uscător de păr pentru voiaj nocturne collection ghd flight® 261 lei + TVA: uscător de păr pentru voiaj ediție limitată și geantă de călătorie

Sună bine şi de la mine au o maaaaare bilă albă pentru că… ei bine, pentru că sunt mov. Am şi eu o slăbiciune,  o recunosc!

Vouă cum vi se par aceste noutăţi? Despre şamponul uscat de la Londa ce spuneţi?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Discussion about this post

  1. Mihaela Br. says:

    Aș încerca șamponul uscat Londa , produsele lor sunt bune în general! Acum am unul de la Balea pentru păr blond,este ok dar acesta fiind din gama profesională poate ar fi mai eficient! Aștept părerea ta când îl vei folosi!Te pup,Adina! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fii la curent cu tot ce mişcă pe FromMegwithLove.Ro! Hai şi pe Facebook: