Cinci tunici potrivite pentru sezonul rece

Nu ştiu cum sunteţi voi, însă eu iubesc tunicile potrivite pentru sezonul rece. Pufoase, călduroase, cu un croi simplu, ţin călduţ şi la şale (vorba bunică-mii) şi sunt şi un fel de struţo-cămilă.

Păi da: tunicile pot fi comode, practice, călduroase, elegante, repede de îmbrăcat, uşor de accesorizat, iar partea bună e că multe dintre ele nici nu trebuie călcate (trăiască!). Putem să purtăm tunici atât cu pantaloni, colanţi sau dres şi vom arăta minunat!

De aceea, zilele acestea m-am uitat după tunici pe care le-aş purta şi vreau să vă arăt şi vouă cinci dintre cele care mi-au atras atenţia. Ca de obicei, am ales varianta online şi uite-aşa am intrat în magazinul La Femme. Nu mai eram la curent cu produsele lor, însă am găsit câteva variante foarte ok – după cum veţi vedea mai jos!

Rochie tunică casual cu model bob de orez – cred că s-ar aşeza bine şi ce m-a atras la ea este textura materialului (pe lângă culoare). Preţ: 119.99 lei

Rochie tunică asimetrică – la acest model îmi place în mod deosebit partea de sus

Rochie tunică cu dungi – culoarea este foarte mişto! Deşi sunt blondă, aş încerca să port muştar. Vă vine să credeţi că nu am absolut galben/muştar în garderobă?

Rochie tricotată stil tunică – acest model are paiete pe braţe, lucru care mă atrage. Şi nu numai pe mine, ci şi pe fetiţa mea, tare încântată să pună mâna pe orice paietă de pe hainele mele!

Ultima tunică pe care vreau să v-o arăt este aceasta din catifea, cu broderie. Este un pic mai pretenţioasă, însă chiar sunt curioasă cum arată în realitate.

Şi pentru că am deja aceste cinci tunici pe wishlist, iar magazinele La Femme împlinesc 20 de ani de la înfiinţare (cu siguranţă au ceva oferte), o să văd cum mă strecor până într-una dintre locaţii (Orhideea, Afi, Cora Lujerului, pasajul Villacrosse sau Mega Mall) pentru a le vedea şi proba.

Ce spuneţi, merită probate? Care dintre ele vi se pare cea mai frumoasă?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

3 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Rochia tricotata stil tunica este absolut superba. Eu am o singura camasa mustar si nu o port niciodata, eu sunt tot blonda si mi se pare ca arata tare ciudat :))

  2. Ultima, verde este suuperbaa! si cred ca mi-ar sta bine cu ea si dupa ce imi mai creste burtica 🙂

Fii la curent cu tot ce mişcă pe FromMegwithLove.Ro! Hai şi pe Facebook: