35 idei de cadouri de Crăciun pentru EA

Mi-am propus ca acest decembrie să fie luna în care voi folosi muuulte cifre. Am aruncat 24 de produse, vin cu 10 idei de cadouri… şi mă mai gândesc la alte subiecte care v-ar interesa şi pe voi, subiecte care să conţină musai un număr x de lucruri. Păi ori suntem ingineri, ori nu! Măcar atât, că zăpadă în Bucureşti ioc…

Cu sau fără zăpadă, am intrat oficial în luna cadourilor. Asta înseamnă că trebuie să ne pregătim cum se cuvine pentru a umple sacul Moşului. Iată aşadar cele 35 idei de cadouri de Crăciun pentru EA pe care vi le propun în acest articol:

 • Ce ai spune despre un set Pierre Cardin, care conţine ceas şi bijuterii? Ori ceasul, ori bijuteriile – sigur o să îi placă ceva! Găseşti setul, mai multe fotografii, detalii şi preţul aici.

 • Dar despre un colier cu pandantiv îngeraş? În ton cu sărbătorile! Este placat cu aur, est finuuuţ şi îl poţi găsi aici. Bineînţeles, există multe alte modele de lanţuri şi pandantive, însă mie mi-ar plăcea acesta!

 

 • Dacă îi plac cristalele Swarovski, un set de bijuterii (cercei, pandantiv şi inel) o poate încânta peste măsură. Spre exempu setul Chiara, pe care îl găseşti la preţul de 437 lei (momentan, dar poate tu prinzi o reducere ceva). Alte modele şi variante aici.

 

 

 • Un cadou în care va descoperi un ceas nu e niciodată demodat! Sunt muuuulte modele aici, însă eu am ales două pe care mi-ar plăcea să le am 🙂

 • ceva din lână. De vreo jumătate de an am început să cumpăr pentru mine şi bebe haine din lână. Sunt super călduroase şi deşi mai scumpe, merită investiţia. Chiar vă recomand să le încercaţi şi aţi putea să începeţi cu acest pardesiu din lână şi mătase.

 • Dacă tot suntem la haine, o rochie lejeră poate fi o idee bună. Nu trebuie să ştii exact mărimea, pentru că – hei, e lejeră! Deci e foarte ok dacă vine mai larguţă. Am văzut vreo trei modele mişto şi cred că mă bag şi eu la una. Două.

Sau aşa…

 • cine are prea multe eşarfe, fulare sau mănuşi? Eu nu, cu siguranţă!Îmi plac mult şi am ales un fular de lână colorat, care ar putea fi un cadou fain.

Să trecem şi la chestii mai tehnice 🙂

 • Dacă îi place să citească, un kindle poate fi un cadou foarte iubit şi inspirat. In funcţie de buget, poţi găsi aici unul potrivit.

 

 • Unul dintre cadourile pe care le-am primit şi pe care îl folosesc foarte des este o pereche de căşti. Eu am de la Sennheiser (le-aţi văzut într-un clip) şi nu le-aş da pentru nimic!

 

 

 

 

 • Că vrem, că nu vrem, ajungem şi la makeup. Multe dintre doamnele şi domnişoarele din viaţa noastră folosesc produse, aşa că pot fi o idee bună de cadou de Moş Crăciun. Dacă nu ştii ce culori i s-ar potrivi, poţi alege o paletă Melkior special creată pentru a se potrvi culorii ochilor ei.

 

 • Un coşuleţ cu produse foarte faine poţi crea alegându-le pe cale care îţi fac cu ochiul de pe Organic gate. Spre exeplu, această cremă de corp cu lavandă de la Thesis are efect relaxant şi 99% ingrediente organice.

La vie est belle, redus momentan cu 34%

 • Bottega verde ne propune diverse seturi de produse gata ambalate. Succes în alegerea unei singure arome – toate sunt minunate!

 

 

 • Seturile Tesori d’Oriente, B.U, C-Trhu, Dove, Nivea pot fi găsite atât online, cât şi în magazinele de specialitate şi hypermarketuri.

 • L’Occitane are un calendar advent foarte mişto. Chiar dacă suntem aproape la jumătate de decembrie, bucuria va fi cu atât mai mare – mai multe cadouri de descoperit! (Dacă îl comandaţi online, codul “WITHLOVE” vă va aduce o reducere de 20%!)

 • Dacă îi place să gătescă, un set de condimente e o idee bună pentru un cadou mai diferit:

 • Ciocolata caldă cremoasă, pe care o mănânci cu linguriţa este potrivită serilor de iarnă, în care veniţi îngheţaţi de afară. Saaau celor în care vă uitaţi la un film. Saaaaau celor în care vreţi, pur şi simplu, un moment de răsfăţ. De când am descoperi-o, o am mereu în casă.

 

 

 

 • Un cd, un disc vynil… Când e vorba despre atmosfera de Crăciun, eu mă gândesc instantaneu la Frank Sinatra. Un asemenea cadou mi s-ar părea genial! Găseşti alte idei aici.

 

 

Şi gataaaa! Acestea sunt cele 35 idei de cadouri pentru EA pentru Crăciun pe care le-am adunat în acest an. Voi ce v-aţi dori să primiţi de la Moş?

Sunt curioasă dacă v-am tentat cu ceva din această listă.

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. […] tunici potrivite pentru sezonul rece35 idei de cadouri de Crăciun pentru EA24 produse pe care le-am aruncat, deşi nu le-am consumatNoutăţi de toamnă – noiembrie […]