Noutăţi de iarnă Yves Rocher: ediţiile limitate Fructe de poveste şi Vanilie albă

Săptămâna trecută am ieşit din casă pentru a descoperi câteva noutăţi de iarnă Yves Rocher: ediţiile limitate Fructe de poveste şi Vanilie albă. Şi bine am făcut, (deşi a trebuit să o iau şi pe cea mică după mine şi am avut ceva emoţii), pentru că atât produsele, cât şi pachetele pe care le formează sunt deemenţiaaaaaaaale!

Numai citind numele celor două ediţii limitate, Fructe de poveste şi Vanilie albă, simt cum se face caaald. Nu mai contează că afară plouă şi că e mohorât. Vanilia mă încântă şi încălzeşte deopotrivă cu dulceaţa ei. Iar fructele de poveste sunt de fapt fructele de pădure: merişoarele cele roşii, simbol al sărbătorilor, cu aroma lor incomparabilă.

Produsele din aceste două colecţii limitate pe care le propune Yves Rocher pentru sărbătorile 2017 sunt: balsam nutritiv pentru buze, cremă pentru mâini, săpun-gel pentru mâini, gel de duş, lapte parfumat pentru corp, balsam pentru corp, exfoliante pentru corp, burete de duş, globuri, lumânări parfumate şi apă de toaletă.

Pot fi cumpărate atât individual de aici, (pentru a personaliza pachetele în funcţie de buget şi preferinţe), dar şi sub formă de cadouri gata ambalate. De exemplu, ai putea lua unul dintre seturile Căsuţa din Poveşti sau calendarul surprizelor de Advent!

Set Căsuţa din poveşti: cremă pentru mâini 30 ml, gel de duş 50 ml, lapte parfumat pentru corp 50 ml şi balsam pentru buze, preţ 39.99 lei. 

 

Set Calendarul surprizelor de Advent, care conţine 24 de surprize Yves Rocher, care pot fi descoperite zilnic, până de Crăciun. Preţ: 199 lei.

De ce să alegi drept cadou ediţiile limitate Fructe de poveste şi Vanilie albă? Uite câteva motive:

 • nu au parabeni sau uleiuri minerale;
 • miros minunat şi îţi pun un zâmbet pe buze instantaneu (“pe testatelea!” cum zice nepoţica mea);
 • formulele sunt uşor biodegradabile;
 • produsele sunt testate sub control dermatologic;
 • formulele sunt îmbogăţie cu unt de karite bio sau cu extract de albăstrele bio;
 • au un ambalaj festiv, cu simboluri care amintesc de Crăciun;
 • preţurile sunt accesibile, Yves Rocher fiind un brand foarte iubit la noi.

Colecţiile Yves Rocher pentru Crăciunul 2017 pot fi gătite atât în magazinele fizice, cât şi online, în magazinul Yves Rocher.

Ce spuneţi, v-ar plăcea un asemenea cadou? Care dintre game vă face mai mult cu ochiul?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

P.S.: vă sfătuiesc să daţi din timp comenzi de cadouri, pentru a evita o parte din stresul specific perioadei care urmează 🙂

Comments

Related Posts

6 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Maria I. says:

  Buna Adina
  Imi plac foarte mult produsele Yves Rocher! Au ambalaje super dragute si calitatea lor mi se pare foarte buna.
  Am mirosit si eu gamele in editie limitata si pot sa spun ca m-am indragostit de mirosul vaniliei albe. E perfect pentru sarbatori!
  Si calendarul advent e foarte tentant, desi cam scumpicel pentru bugetul meu.
  Pupici

 2. Cred ca de la ei o sa-mi fac cumparaturile de iarna. Anul asta trebuie sa luam mai multe cadouri decat deobicei si chiar am ramas fara idei :))

 3. […] sărbătorile acestea: ediţiile limitate Fructe de poveste şi Vanilie albă. Le găsiţi pe toate aici şi vă sfătuisc să daţi rapid comandă dacă vă plac, pentru ca ele să ajungă la timp în […]

 4. am testat gama “fructe de poveste”. este absolut absolut delicioasa