Noutăţi cosmetice de toamnă – octombrie 2017

Ce-aţi spune dacă am invita ultimele noutăţi cosmetice de toamnă să defileze într-un articol? Nu de alta, dar mi se pare fain să le vedem la grămadă pe toate. Mai ales în contextul în care se apropie sărbătorile – putem să pregătim lista pentru Moş Crăciun cu simţ de răspundere!

Nivea lansează o nouă gamă de produse, Care and Hold, care pe lângă fixare, promite regenerarea firului de păr. Formula ajută la menţinerea coafurii timp de 24 de ore datorită ingredientului secret: pantheolul, care întăreşte fibra interioară a firului de păr şi o hrăneşte în profunzime.
Ştiţi că eu folosesc de mult timp fixativ Nivea, aşa că acesta a venit la fix! Sunt curioasă cum ne vom împăca.

De asemenea, în portofoliul Nivea au intrat şi aceste două produse: crema de noapte NIVEA Q10 Plus C cu vitamina C în stare pură şi crema de zi NIVEA Q10 plus C cu FPS 15.

Maybelline a lansat Brow Tattoo, despre care v-am scris deja aici.

Printre produsele Paula’s Choice vom găsi o nouă atracţie (dacă îi pot spune aşa): Resist C15 Super Booster. Este un concentrat cu 15% vitamina C, acid folic şi peptide şi sodium hyaluronate. Produsul promite uniformizarea cuorii pielii, revitalizarea pielii terne şi întărirea barierei naturale împotriva factorilor de mediu.

Un alt produs lansat în luna octombrie este acesta de la Galenic: serul Aqua Infini. Ajută la hidratarea pielii şi conferă volum la suprafaţă prin acidul hialuronic conţinut.

Aqua Infini, Galenic- Noutăţi cosmetice de toamnă
 

Cosmia este un brand de beauty care celebrează simplitatea micilor momente ale vieţii şi transformă fiecare ritual de îngrijire într-o sărbătoare a frumuseţii naturale. Nu am apucat să le studiez ingredientele, dar dacă vreţi să o faceţi voi, le găsiţi în Auchan. Atât vă zic: sub umbrela brandului sunt cam 500 de produse!

Cosmia - Noutăţi cosmetice de toamnă

Să scriu despre Vagisan, să nu scriu… Scriu! De ce nu? Sănătatea intimă este importantă şi din păcate, multe femei suferă de uscăciune vaginală. Vagisan vine în ajutor prin ameliorarea şi îndepărtarea tuturor simptomelor; hidratează şi ajută la refacerea acidităţii vaginale. Nu conţine hormoni şi poate fi folosit concomitent cu terapii hormonale subtitutive sau alternativ cu cremă vaginală sau cu ovule. Vă recomand să întrebaţi un medic înainte de a folosi orice produs în zona intimă (şi nu numai)!

Vagisan - Noutăţi de toamnă

Gama Amway pentru bărbaţi – Hymm Men’s Care s-a extins şi ea cu trei produse: gelul cremă pentru curăţarea feţei, apa de toaletă şi borseta pentru cosmetice. Ziceam mai sus că se apropie sărbătorile, nu? 😀

Noutăţi cosmetice de toamnă

Hmmm… dacă stau şi mă uit bine, faţă de septembrie, octombrie a fost cam sărac în noutăţi cosmetice. Sau mi se pare mie? Chiar şi aşa, vă face ceva cu ochiul?
Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
45 Shares

2 replies added

  1. Mihaela-Alina Br. octombrie 31, 2017 Răspunde

    Pe mine mă atrag noutățile de la Nivea , gama cu vitamina C și Q10 chiar vreau să o testez , cred că ar fi o schimbare pozitivă cu vremea aceasta și impactul pentru ten ! Cosmia pare ceva interesant , când ajung în Auchan trebuie neapărat să studiez puțin produsele ! Ce bine că vine vremea de sărbători , deși mai este ceva timp , noutățile care urmează cred că vor fi surprinzătoare , depinde de brand dar mereu găsim ceva să ne placă , nu ?! Te pup , Adina ! 🙂

Leave your comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.