Maybelline Brow Tattoo – sprâncene colorate, rezistenţă de până la trei zile

În sfârşiiiiiiiit, a sosit şi pe piaţa din România! Deja se găseşte la rafturi şi sunt sigură că multora dintre voi a făcut deja cu ochiul. Sau… cu sprânceana? Pentru că vorbim despre Maybelline Brow Tattoo, primul produs de colorare a sprâncenelor folosind tehnologia Brow Tattoo!

De ce e şmecher Brow Tattoo şi de ce îl aşteptam cu nerăbdare? Păi, în primul rând, prin formula sa care conţine vopsea semi-permanentă. De aici şi promisiunea de rezistenţă a culorii de până la trei zile. Bineînţeles că dacă nu demachiem insistent zona, este foarte posibil ca această perioadă să fie un pic mai extinsă. Deci hip hip, hurrray, noi, cele blonde, o să avem sprâncene mai vizibile :). Iar voi, celelalte domniţe mai brune, sprâncene mai conturate şi mai fain definite!

 

În al doilea rând, este ca un gel care se cojeşte după aplicare (produs de tip peel-off). Adică îl aplici cu pensula specială, laşi să se usuce minimum 20 de minute (pentru o rezistenţă de o zi) sau 2 ore (pentru o rezistenţă de aproximativ trei zile), iar apoi îndepărtezi pelicula fină trăgând uşor.

Pelicula se înlătură dinspre interior către colţul exterior al sprâncenelor şi nu smulge firele de păr.

Nuanţa medium brown (există şi variantele light şi dark) arată aşa:

După aproximativ 25 de minute:

Light brown / Medium Brown

Am ţinut sub observaţie zona (cu mare curiozitate), şi deşi am făcut vreo două duşuri, culoarea a rezistat mai bine de o zi. Destul de bine, nu? Asta m-a făcut să vreau să încerc varianta light – nu de alta, dar pentru mine e cam închisă nuanţa medium pe care o vedeţi voi.

Deci cum foloseşti Maybelline Brow Tattoo? Eu aş face aşa: aş contura sprâncenele cu un creion, apoi aş aplica produsul. Aş lăsa să acţioneze, aş îndepărta pelicula şi m-aş minuna! La cum arată pe mână, nu mă îndoiesc că nu aş observa colorarea sprâncenelor. Vă ţin la curent, probabil va mai dura până ajung eu în mall, dar produsul în nuanţa potrivită e pe wishlist.

Preţul recomandat este de 59.49 lei.

Cum e, vă tentează?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
92 Shares

1 reply added

Leave your comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.