Îngrijire pentru tenul gras: spray-ul Serozinc La Roche Posay

Printre numeroasele produse La Roche Posay pe care mi-am dorit să le încerc în ultima perioadă s-a aflat şi spray-ul Serozinc. Mai ales că e foarte apreciat “în afară” (în UK a apărut de exemplu din… 2014!) şi am citit despre el.

Mai mult, sunt fană a acestui brand prin prisma formulelor pe care le lansează şi dermatita mea seboreică pare că le tolerează bine, aşa că veţi tot vedea produse la mine.

Azi vreau să vă povestesc mai pe larg despre spray-ul Serozinc La Roche Posay, un produs dedicat îngrijirii tenului gras. Eu nu am tenul gras, ci mixt, însă asta nu m-a împiedicat să folosesc produsul.

Păi la cât l-am aşteptat în România, acum mai fac mofturi? Nuuu, no way!

La ce foloseşte spray-ul Serozinc La Roche Posay?

După cum am citit, este un produs must have datorită formulei anti-luciu şi anti-pori dilataţi. Ingredientul de la baza spray-ului Serozinc de la La Roche Posay este zincul, care matifiază, purifică, calmează şi are efect anti-oxidare. Pe lângă asta, sprayul poate fi folosit şi pentru fixarea machiajului, la fel ca sprayul cu apă termală. Dacă aveţi bebeluşi, îl puteţi utiliza şi pentru a calma iritaţiile de scutec. Serozinc este cunoscut şi drept produs care omoară bacteriile sau toner.

serozinc la roche posay

Cum poţi folosi spray-ul Serozinc La Roche Posay?

Serozinc-ul poate fi folosit înainte de paşii din rutina zilnică sau după ce ne-am machiat, pentru fixare. Eu l-am fâsâit pe tenul proaspăt curăţat, am lăsat să se usuce (sau dacă m-am grăbit am tamponat excesul) şi apoi am continuat cu aplicarea produselor uzuale. L-am folosit de câteva ori până acum, ocazional, aşa că pot să vă spun că mi-a plăcut cum se simte pielea după aplicare. Nu îi pot atribui vreun merit în privinţa aspectului, pentru că acum folosesc mai multe produse, inclusiv The Ordinary (unele nou intrate în rutină, despre care intenţionez să vă scriu în curând).
Ce voiam să vă mai scriu în legătură cu el: deşi este prezentat drept produs destinat tenului gras, cu tendinţe acneice, nu cred că dăunează dacă este aplicat pe tenul normal/mixt. Dimpotrivă, chiar vă încurajez să îl încercaţi, indifernt de tipul de ten pe care îl aveţi.

serozinc la roche posay (2)

Ingredientele spray-ul Serozinc La Roche Posay: apă, sodiul chloride şi sulfat de zinc.

Preţul recomandat este de 32,61 lei.

Ce spuneţi? L-aţi încercat? Sună bine?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

6 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Și eu am tenul mixt și îl folosesc! Chiar îmi place foarte mult! Te pup 😗

 2. Mona Cocoreanu says:

  Daa, in sfarsit a aparut si la noi in farmacii faimosul Serozinc. Il folosesc doar de cateva zile si ca prima impresie pot sa spun ca imi place mult. Calmeaza iritatatiile asta am observat (deci super!) si imi place cum se simte pe ten dupa ce il folosesc.

 3. Heavenly says:

  Chiar suna tare bine dupa descrierea ta 🙂 , trebuie sa il caut si eu.
  Pupici multi!

 4. Amy says:

  L-am primit si eu saptamana trecuta si il folosesc aproape in fiecare zi. Primele impresii sunt foarte bune, imi place. 🙂

 5. Eu n-am avut niciodata incredere in spay-urile de genul acesta, dar tenul meu gras imi face din ce ince mai multe probleme si cred ca ar fi cazul sa fac ceva.

 6. […] Îngrijire pentru tenul gras: spray-ul Serozinc La Roche PosayPovestea unui ten sensibil – #elmiplantCareLabGel micelar pentru curăţare şi demachiere Clinique 2in1 Micellar GelŞapte dintr-o lovitură: şapte mascara pe care le-am aruncatNoutăţi: Colecţia de lacuri de unghii Nightspell by CND […]

Fii la curent cu tot ce mişcă pe FromMegwithLove.Ro! Hai şi pe Facebook: