Şase ceasuri potrivite acestui început de toamnă

Tic tac, tic tac… cum trec secundele, nu? Nici nu am scris bine un rând, că s-au şi scurs vreo zece. În curând se duce şi vara şi vine toamna cu ale ei frunze galbene şi ruginii. Nici nu ştiţi cât îi duc dorul! Însă totodată, septembrie aduce cu el primul soare cu dinţi, primele ploi, primul clopoţel, prima zu de grădiniţă… pe scurt, un nou început. Şi pentru că punctualitatea este mai ales acum importantă (nu de alta, dar dimineţile vor fi mult mai potrivite lenevelii nepermise), m-am trezit frunzărind eMAG-ul după ceasuri.

De ce vreau ceas, când am telefonul la îndemână? Păi, după cum v-am spus de multe ori, eu mă consider o clasică în viaţă şi cred că un ceas accesorizează şi completează foarte fain o ţinută. Mai mult, zilele trecute m-a întrebat un tătic în parc cât este ceasul şi eu, deşi aveam telefonul în mâna dreaptă, tot spre stânga am privit. Deci mă trădează şi gesturile!

În condiţiile acestea, am pus-o de un mic whishlist. Nu am niciun eveniment personal în viitorul apropiat, dar mă gândesc că un ceas nou nu mi-ar strica (mai ales că bijuterii nu prea mai port). Deeeeeci am ales şase modele potrivite acestui început de toamnă – din care aş vrea totuşi să iau doar unul! – şi vreau să vi le arăt şi vouă!

1. Prima opţiune ar fi acest Seiko (datorită faptului că este automatic şi că mă ţine cu picioarele pe pământ). Adică îmi spune că helăăăăăăăău, azi e vineri, nu luni! De când am copil mic, pur şi simplu mi se întâmplă des să mă întreb ce zi e. Recunosc şi îmi asum.

2. A doua opţiune ar fi minunăţia asta de la Tommy Hilfiger, care m-a cucerit cu steluţele lui. M-a dus cu gândul la o noapte specială în care stelele de pe cer erau aşa multe şi aşa aproape, de parcă dacă aş fi întins mâna, aş fi putut culege din ele. Există varianta şi pe vişiniu, însă acesta mi se pare mai uşor de purtat. Şi arată mai fain.

3. Am deja un ceas Skagen şi tocmai pentru că ştiu cât de fain se aşează, mi-a făcut cu ochiul un altul. Este vorba despre un model negru cu argintiu decorat cu cristale Freja. Este un ceas elegant, finuţ şi îmi da o senzaţie de ordine şi disciplină. Ceea ce îmi place la nebunie!

4. Hai să ne jucăm, vrei? La asta m-am gândit când am văzut ceasul cu curea de piele bej pe cadranul căruia s-au strâns pisicuţe. Este ora unu? Avem o pisicuţă curioasă! Unsprezece? Hmm, ar fi timpul pentru un somn mititel, domnişoară Fundiţă!

5. O altă opţiune este şi ceasul de damă Esprit Key Theme. Este un ceas foarte plăcut la vedere. Carcasa este aurie, din oţel inoxidabil, iar cureaua din piele. Are… ceva ce mă atrage. Probabil simplitatea sa.

6. Ceasul Casio LTP-E123L-7A este ultima opţiune. Cureaua este alba, din piele (aş fi preferat să existe şi varianta pe negru, ce e drept aş fi ales-o), însă şi cadranul acestui ceas are steluţe, aşa că e ok şi albul. Mai mult, are notele acelea muzicale care îmi dau o stare de bine. În ultimul an, numai în paşi de dans mi-au trecut zilele. De ce să nu port la mână un ceas care să îmi amintească de asta?

 

Bun, lista cu cele şase ceasuri potrivite acestui început de toamnăe gata! Voi ce aţi alege? Şi cu ce ocazie, ca să ştiu ce spun mai departe la împărăţie pentru cheltuiala neprevăzută care ne va lovi?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

20 Discussion to this post

 1. Delia says:

  Ce faaain e ala cu pisici!! vai cat e de dragut! Toate imi plac la fel de mult, dar cel cu pisici mi-a inseninat ziua.

 2. Maria I. says:

  Buna Adina!
  Toate-mi plac la nebunie!
  Dar dacă ar fi să aleg, Skagen mi se pare cel mai finut!
  Pupici!

 3. Gabriela says:

  Tommy <3

 4. Cel cu pisici ma atrage cel mai tare 😄 chiar m-as vedea purtandu-l! Sunt curioasa pe care il alegi, eu am un Casio si doua Fossil-uri si sunt tare multumita.

 5. Foarte frumoase alegeri! Toate imi fac cu ochiul. Cred ca dau o fuga pe site sa vad daca imi gasesc ceva care sa imbine nevoile cu bugetul 😉

 6. Rokolla says:

  Sunt o mare fana de ceasuri Tommy asa ca pentru mine, cel prezentat de tine este perfect. Eu am vreo 3 de la ei si le ador.
  Imi place sa port ceas chiar daca de multe ori ora o verific la telefon ( cam la fel ca tine)!

 7. Natalia says:

  Sunt superbe toate. Nu m-as putea decide la unul. Este accesoriul perfect pentru toamna.

 8. Cat de frumos e cel cu pisici. Imi place mult! Eu nu prea port ceasuri, dar asta nu inseamna ca nu le pot admira.

 9. Gabriela says:

  Tommy Hilfiger Love at first sight!

 10. Iulia says:

  Foarte frumi ceasurile, insa eu le prefer pe cele cu un cadran mai mare, insa nu exagerat, maxim 33-35. Toamna asta am avut noroc si am luat un Michael Kors si un Armani superb, curea de piele, de pe bb shop. Fiecare in jur de 600 lei la reducere 40 la suta:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fii la curent cu tot ce mişcă pe FromMegwithLove.Ro! Hai şi pe Facebook: