Şapte dintr-o lovitură: şapte mascara pe care le-am aruncat

Când eram eu mică, era o vorbă: şapte dintr-o lovitură.

Nu mai ştiu exact de unde am auzit-o sau de unde am învăţat-o, cert e că ne plăcea tare mult şi orice numeral am fi folosit, musai alăturam şi sintagma “dintr-o lovitură”.

Am zâmbit azi când mi-am amintit lucrul acesta, pentru că am dat deoparte şapte mascare pe care nu le mai foloseam.

Adunau praf acolo, aşa că am pus mâna pe ele, am făcut fotografii şi… au revoir! Şapte dintr-o lovitură la gunoi!

Vă povestesc un pic despre fiecare mascara în parte, ca să vă faceţi o idee în caz că vreţi şi voi să le încercaţi.

Foto: cele şapte mascara despre carevom povesti în articolul de astăzi!

 • primul… lovit (sau aruncat) este acest rimel de la Rimmel London: Scandal Eyes Reloaded. Are o periuţă care se subţiază spre vârf. Promite să ofere volum extrem şi separare a genelor.
  De ce am aruncat această mascara de la Rimmel London: am folosit-o de vreo cinci ori dacă îmi amintesc bine, însă mi-a încărcat genele. Da, le-a şi alungit, însă aspectul final nu mi-a plăcut. Aşa că am mutat-o de colo colo, până când s-a uscat.

 • Lash Sensational mascara de la Maybelline are o periuţă din plastic, ce prezintă peri mai scurţi pe o parte şi mai lungi pe cealaltă. Este uşor curbată şi promite să ofere gene evantai.
  De ce am aruncat această mascara de la Maybelline? Pentru că lăsa bucăţele negre pe gene. Gene care se lipeau, arătau tare urât. Şi care se mai demachiau şi greu, ca să fie treaba treabă! Nu ştiu de ce, dar mie nu mi-a plăcut deloc, aşa că nu am avut niciun regret când am dat-o deoparte. Acum când i-am făcut fotografie am văzut că nu era uscată, însă fiind deschisă şi de mult timp, nu i-am mai dat încă o şansă.

 • mascara Super Curler 24h de la Rimmel London. V-am scris despre el şi spuneam că voi reveni cu un review, dar văd că nu m-am ţinut de cuvânt. Ei bine, rău am făcut! Pentru că Super Curler 24 h a fost un rimel care chiar mi-a plăcut. A oferit un volum perfect genelor mele şi le-a şi curbat uşooooor. L-am aplicat mereu în două straturi.
  De ce am aruncat această mascara Super Culer 24h de la Rimmel? Păi, ea chiar se uscase. Şi viaţa e prea scurtă pentru a învia o mascara, nu? 🙂

 • The Falsies PushUp Drama de la Maybelline promite o alungire dramatică a genelor. Nu ştiu ale cui gene, pentru că eu nu m-am împăcat deloc cu periuţa cu peri scurţi. Poate că produsul meu a avut o consistenţă mai groasă sau ceva, însă nu am reuşit să individualizez genele deloc. L-am folosit doar ca al doilea strat, după ce genele erau separate de o altă mascara.
  De ce am aruncat The Falsies PushUp Drama de la Maybelline? M-am supărat într-o doară pe butoiaşul acela de periuţă… chiar nu am vrut să am o mascara separat pentru a doua aplicare şi pur şi simplu l-am pus deoparte.

 • Eiii, iată o mascara interesantă de la MAC. Dintr-o colecţie veche – Toledo. Interesant prin forma răsucită a periuţei. Nici nu mai ştiu de când nu mai folosisem aşa ceva! Ca să nu mai spun de culoarea albastru-închis. Foarte chic s-a văzut pe genele mele.
  De ce am aruncat mascara MAC din colecţia Toledo? Păi, la un moment dat începuse să lase bobiţe din acelea inestetice pe gene. Care dacă se întâmplau să cadă… murdăreau tot. Pentru mine a fost motiv de enervare de câteva ori şi chiar dacă mi-a plăcut cum se vede pe gene, l-am dat deoparte.

 • încă o mascara de la Rimmel London (uau, acum realizez câte aveam de la ei!) pe care am aruncat-o este cea Volume Colourist. Am fost foarte curioasă de acest produs, pentru că a fost special creat pentru persoanele cu gene blonduţe. Promitea că va închide treptat culoarea genelor (wow!). Peria este uşor conică, perii au aceeaşi dimensiune.
  Cumva, mascara aceasta m-a dus cu gândul la Wonder’Full şi am plecat din start cu ideea că o să îmi placă. Da, mi-a plăcut, dar nu am observat vreo colorare a genelor. În schimb, am observat că le-a alungit şi definit frumos şi am folosit-o vreo două luni exclusiv. Dacă ar fi să o cumpăr din nou, aş face-o fără să ezit.

 • ultima mascara pe care am aruncat-o este Miss Manga Maga Volume de la L’Oreal. Lansată acum doi ani, desfăcută acum vreo opt luni. Mare şmecherie la periuţa flexibilă, teoretic. Practic, pe mine nu m-a ajutat în aplicare prea mult, pentru că nu o puteam îndoi aşa tare.
  Am folosit-o de puţine ori pentru că şi ea a lăsat bucăţele negre pe gene. Părea uscată cumva.

Acestea sunt cele şapte mascara pe care le-am aruncat. Nu port nicio urmă de regret, să ştiţi! Asta pentru că am hotărât ca un mascara să stea pe măsuţa mea de machiaj cel mult şase luni de la deschidere. Indiferent de starea în care se află (nu e uscată, nu e consumată etc). Sănătatea ochilor mei este mai importantă, aşa că nu voi mai folosi de acum produse care depăşesc acest termen.

Voi aţi folosit vreo unul dintre produsele de mai sus? Cum vi s-au părut?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

4 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Expresia “șapte dintr-o lovitură” e din povestea Croitorasul cel viteaz de Frații Grimm, când a omorât el 7 muște dintr-o lovitură, muște care se așezaseră pe felia lui unsă cu magiun. :)) Și mie-mi place expresia și o folosesc ori de câte ori se pretează. 🙂 Referitor la cele 7 mascara, nu am folosit niciunul dintre ele. 🙂

  • Andrea, ai dreptate, despre asta era vorba! Pff, am uitat povestile… dar nu+i bai, ca vreau, ca nu vreau, va trebui sa mi le amintesc in curand :))
   Hugs si multumesc de ajutor!

 2. Volume Colourist mi-a placut si mie foarte mult! Mie imi si colora genele, dar cred ca era mi vizibil pentru ca genele mele sunt foarte deschise la culoare :D. Pe celelalte nu le-am incercat si, probabil, nici nu o voi face.

 3. Gabriela says:

  Miss Manga mi l-am luat si a doua oara, cei drept de ambele dati din Franta dar … strange

Fii la curent cu tot ce mişcă pe FromMegwithLove.Ro! Hai şi pe Facebook: