Noutăţi: Colecţia de lacuri de unghii Nightspell by CND

Zilele trecute am primit un comunicat în care am descoperit noutăţi pentru unghii. Este vorba despre colecţia de lacuri de unghii Nightspell by CND, o colecţie special lansată pentru toamna-iarna anului 2017. Pentru că de acum, deşi sunt 100 de grade afară, eu vreau să mă gândesc la culori mai reci, la vreme de pulovere şi ceai mult şi fierbinte.

Mai mult, eu sunt fană a brandului CND, v-am scris de multe ori despre colecţiile lor şi despre faptul că din punctul meu de vedere, cel mai bun top coat se numără printre produsele lor. Însă asta e altă poveste – acum vă invit să ne reîntoarcem privirile către colecţia de lacuri de unghii Nightspell by CND, pentru că nuanţele sunt incredibil de faine.

De la stânga la dreapta, faceţi cunoştinţă cu…

Berry Boudoir, Hypnotic Dreams, Viridian Veil, Eternal Midnight, Lilac Eclipse şi Mercurial – Colecţia de lacuri de unghii Nightspell Vinylux by CND, ojă care rezistă pe unghii o săptămână

Nu ştiu care dintre nuanţe îmi place mai mult. Stau şi mă tot uit la ele şi mă întreb ce aş alege? Bănuiesc, totuşi, că m-aş opri la Hypnotic Dreams, pentru că pare un duo chrome foarte fain. Habar nu am ce consistenţă au (o fi nisipoasă?), însă dacă sunt ca altele pe care le am deja de la ei, vă pot spune că se întind frumos. Două straturi sunt suficiente pentru o acoperire uniformă.

Poate voi avea drum pe la Topline (ştiţi voi, magazinul de la Unirea, cu multe multe oje şi produse profi la preţuri foarte bune faţă de cele din magazinele de beauty), pentru că tare mi-ar plăcea să încerc o ojă nouă. Asta însă începând cu luna septembrie, pentru că atunci vor fi aduse la rafturi.

Berry Boudoir, Hypnotic Dreams, Viridian Veil, Eternal Midnight, Lilac Eclipse şi Mercurial – Colecţia de lacuri de unghii Nightspell Shellac by CND, ojă semi care rezistă pe unghii mai mult de săptămâni

Oja voastră preferată din această colecţie care e?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Maria I. says:

    Ce culori superbe!!!

Fii la curent cu tot ce mişcă pe FromMegwithLove.Ro! Hai şi pe Facebook: