Gel micelar pentru curăţare şi demachiere Clinique 2in1 Micellar Gel

Pe la mijlocul lunii august am primit spre testare un produs care tocmai intrase în portofoliul celor de la Clinique: este vorba despre un gel micelar pentru curăţare şi demachiere Clinique 2in1 Micellar Gel. Atât de nou era acest produs, încât nu am găsit prea multe informaţii despre el pe Internet. Nici măcar fotografii, darămite informaţii!

Aşa că (mai nou) preocupată de ingredientele produselor pe care le pun pe faţă (mulţumescu-ţi, dermatită seboreică!), am luat la puricit fiecare ingredient din noul gel de curăţire. Nu de alta, dar am deja un produs destinat curăţării pe care nu apucasem încă să îl folosesc, aşa că voiam să ştiu pe care e mai ok să îl introduc în rutină mai întâi. Bineînţeles, şi curiozitatea avea ceva de spus. Pentru că recunosc: când am văzut cuvântul “micelar”, mi s-au aprins beculeţele.

 

Gel micelar pentru curăţare şi demachiere Clinique 2in1 Micellar Gel are o formulă multifuncţională care curăţă (cu ajutorul micelelor) şi hidratează în acelaşi timp în care îndepărtează machiajul de pe întreaga faţă. Mi-a atras atenţia şi faptul că scrie pe el că este testat şi oftalmologic – la puţine produse întâlnim acest lucru.

Alte caracteristici: Este pe bază de apă, special creat pentru tenul sensibil. Antiacneic. Fără parfum.

Spre surprinderea (şi bucuria mea), verificând ingredientele, am observat că numai unul dintre ele este cotat ca fiind average, celelalte situându-se la best sau good. Nimic dubios în el! Uau, ce bine! Pot să îl folosesc şi eu!

Şi dacă tot am vorbit despre formulă, câteva agenţi de hidratare din acest gel micelar pentru curăţare şi demachiere Clinique 2in1 Micellar Gel sunt:

  • hialuronat de sodiu, care ajută la o hidratare instantanee a pielii;
  • trehaloza – un derivat din zahăr care are ca scop maximizarea capacităţii naturale a pielii de a atrage umiditatea din mediul înconjurător pentru o hidratare cât mai bună, în profunzime;
  • extract natural de castravete – conţine betacaroten, vitaminele A şi C şi are rolul de a acţiona ca un anti-inflamator.

Cum se foloseşte gelul micelar pentru curăţare şi demachiere 2in1 Micellar Gel de la Clinique:

Se aplică pe faţă şi pe buze ca atare, nefiind necesare apa sau şerveţele. Pentru ochi se recomandă aplicarea pe o dischetă de bumbac.

Acest gel micelar pentru curăţare şi demachiere Clinique 2in1 Micellar Gel se găseşte în magazinele de profil la preţul recomandat de 107 lei pentru 150 ml şi 36 lei pentru 50 ml.

În curând va intra în rutina mea şi după ce mă lămuresc cu el, vă voi povesti şi impresii într-un articol. Poate îl vedem la preferate, cine ştie?

Vouă cum vi se pare din descriere?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

4 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mie mi se pare extrem de interesant si de-abia astept sa vad ce parere ai despre el. Eu am grija sa ma demachiez in fiecare seara, dar cu crema nu prea ma dau si ma gandesc ca un demachiant care si hidrateaza m-ar ajuta mult.

  2. Florina00 says:

    Eu l-am cumpărat zilele trecute, in sephora a costat 115 RON. Sunt foarte încântată de el, mi-a curățat rujul ca in reclame! Și pe deasupra, lasă și o senzație de piele hidratată!

  3. […] aceste produse consumate se numără şi gelul micelar pentru curăţare şi demachiere 2 in 1 de la Clinique. O formulă uşoară, cu textură de gel, care s-a simţit foarte bine pe ten. Da, m-am riscat şi […]

Fii la curent cu tot ce mişcă pe FromMegwithLove.Ro! Hai şi pe Facebook: