Noutăţi Bioderma: Photoderm NUDE Touch SPF 50+

Bioderma este unul dintre brandurile mele preferate – sunt sigură că asta nu este o noutate pentru voi dacă mă urmăriţi. Aşa că de îndată ce am aflat despre noutăţile brandului în materie de protecţie solară, am zis că trebuie neapărat să vă povestesc mai multe despre ele. Cu swatch-uri, cu impresii la cald, ştiţi voi.

Photoderm NUDE Touch SPF 50+ de la Bioderma, căci despre acest produs este vorba, este o fotoprotecţie revoluţionară special creată pentru pielea mixtă şi grasă., potrivit aplicării zilnice.

Mi se par formule geniale şi nici măcar nu ştiu cu ce anume să încep, pentru că sunt multe aspecte care mă încântă! În primul rând, ce m-a atras pe mine este faptul că Bioderma Photoderm NUDE Touch SPF 50+ oferă 100% protecţie minerală, nu chimică.

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+.jpg (2)

Noutăţi Bioderma: Photoderm NUDE Touch SPF 50+

Photoderm NUDE Touch SPF 50+ poate fi folosit atât de adulţi, cât şi de adolescenţi, oferind protecţie minerală foarte înaltă UVA/UVB. Ajută la controlul sebumului, oferă un efect ultra-mat de până la opt ore şi un finish natural. Formula ajută la limitarea imperfecţiunilor, uniformizând tenul.

Textura este fluidă, pudrată, având iniţial un aspect uşor spumos. De aceea trebuie să omogenizăm conţinutul prin agitarea flaconului.

Cum se aplică Photoderm NUDE Touch SPF 50+ de la Bioderma:

Produsul vine într-un flacon de 40 ml, iar înainte de aplicare, aşa cum spuneam mai sus, trebuie să îl agităm bine-bine. Îl putem folosi atât pe faţă, cât şi pe gât şi pe decolteu înainte de expunerea la soare. Se recomandă reaplicarea frecventă înainte şi după înot, activităţi sportive sau folosirea prosopului.
Ce e drept, m-aş fi bucurat mult dacă ar fi fost prevăzut cu pompiţă.

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+.jpg (1)

Noutăţi Bioderma: Photoderm NUDE Touch SPF 50+

Photoderm NUDE Touch SPF 50+ este disponibil în trei nuanţe: culoare naturală, culoare deschisă şi culoare aurie.

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+.jpg (4)

Cum mi s-a părut Photoderm NUDE Touch SPF 50+ după aplicare:

V-am scris că de ceva timp mă lupt să ţin o dermatită seboreică sub control, aşa că nu prea mai pun orice pe ten. Aşa că am fost foaaaarte curioasă de cum se va aşeza produsul. Eu am ales culoarea deschisă, pentru că pielea mea este albă. Nu mi se pare că există o diferenţă foarte mare între culoarea naturală şi cea aurie (deşi la cea dintâi am observat un subton galben), iar odată întinse pe piele, diferenţa se estompează şi mai mult. La prima vedere, cele două par nuanţe închise, însă trebuie încercate ambele dacă aveţi un ten un pic mai măsliniu.

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+.jpg (3)

Primele impresii despre Photoderm NUDE Touch SPF 50+:

Revenind la nuanţa light/deschisă pe care o am eu, am constatat că se aşează foarte bine pe ten şi se uniformizează rapid. Nu m-a iritat, nu a lăsat film gras după aplicare şi s-a menţinut destul de bine până la demachiere. Ce e drept, am folosit-o în vreo trei-patru zile, dar voi continua să o aplic, pentru că mă înţeleg cu formula. Şi mi se pare foarte tare faptul că e uşor colorată, ceea ce înseamnă că nu mai am nevoie să aplic bb sau cc după aceea.

Dacă vreţi să o testaţi şi voi, o puteţi găsi în Farmacia Tei (online sau în magazinul fizic) sau în farmacii şi drogherii. Preţul se învârte în jurul a 50 de lei, în funcţie de locul din care o veţi cumpăra.

Ce spuneţi, este tentantă? Care nuanţă vi s-ar potrivi?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

8 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Maria I. says:

  Buma Adina.
  Chiar eram curioasa de produs si ma bucur mult ca ai scris despre el.
  Pentru mine, daca ai zis Bioderma si ai adaugat si spf 50 e clar ca e dragoste la prima vedere.
  Nu m-a dezamagit nici un produs de al lor.
  Pupici!

 2. Amy says:

  Daca reuseste sa tina sub control sebumul si sa-i ofere tenului aspect mat, deja imi place. 🙂 Si mie tot Light mi s-ar potrivi, sunt la fel de alba la fata ca si tine. Daca pe restul corpului m-am dat cu autobronzant, pentru ten folosesc CC cream si fond de ten.

 3. Delia says:

  Da, da, ma tenteaza de ceva vreme sa cumpar…dar nu stiu ce nuanta sa imi iau pentru ca din cand in cand folosesc autobronzant (nu am voie sa stau la soare) si uneori sunt bronzata, alteori alba..

 4. […] 3. NU uitaţi de SPF! Hahaha, hihihi, soare cu dinţi sau nori plumburii, nu ieşiţi din casă fără a aplica produse care să vă asigure protecţie. Puteţi cumpăra o cremă de zi cu factor de protecţie solar şi aţi rezolvat aspectul acesta. Recomandare: eu folosesc în continuare Photoderm NudeTouch de la Bioderma, despre care v-am scris aici. […]

Fii la curent cu tot ce mişcă pe FromMegwithLove.Ro! Hai şi pe Facebook: