Noutăţi Weleda: Lip Balms nuanțate și Deodorante Roll On

În curând se face o lună de la evenimentul Weleda la care am participat. Chiar şi aşa, cu întârzâiere, am vrut tare mult să vă povestesc despre el, pentru că atunci când mă gândesc la Weleda, eu una zâmbesc. Şi asta pentru că primul meu produs Weleda (balsamul de buze Everon) a fost cumpărat şi utilizat într-una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa mea.

Timpul a trecut, produsele şi brandul Weleda au ţinut şi ele pasul şi iată că îi găsim de 7 ani la rafturile din România. Mai mult decât atât, gamele sunt foarte bogate, acoperind multe dintre nevoile unei familii. De la loţiuni de corp până la paste de dinţi şi balsamuri de buze, pe toate le putem descoperi în portofoliul lor.

Dacă nu ştiaţi, Weleda este un brand elveţian înfiinţat în 1921 şi are culturi proprii de plante. Valorile companiei se bazează pe gândirea holistă; noi, oamenii, ar trebui să trăim în cât mai multă aromonie cu natura.

Noutăţile Weleda despre care vreau să vă povestesc astăzi sunt balsamurile de buze nuanţate şi deodorantele tip roll on.

Nude, Rose şi Berry Red sunt cele trei nuanţe de balsamuri de buze disponibile. Conţin ingrediente vegetale pure: unt de shea, ceară din seminţe de floarea soarelui, ulei de jojoba, ulei de ricin şi ulei de măsline. Aromele care vă vor învălui buzele dacă le folosiţi sunt de petale de trandafiri şi vanilie. Colorează discret buzele.

Preţ recomandat: 47 lei/bucată.

În ceea ce priveşte noile roll-on-uri, ele apar la fix pe piaţă: doar a venit căldura, nu e aşa? Oricâte produse care să mă protejeze aş avea, tot sunt în căutarea celui mai bun. Ce aduc nou deodorantele roll-on de la Weleda e faptul că ele sunt naturale, fiind realizate din ingrediente prietenoase cu pielea şi parfumate în mod natural cu uleiuri esenţiale pure.
Spre exemplu, formula unică pe bază de distilat organic de căpşune funcţionează ca un astringent natural, iar extractul organic din rădăcină de lemn dulce are proprietăţi calmante şi antimicrobiene. Nu blochează porii, nu conţin parabeni şi nu conţin săruri de aluminiu sau zirconiu.
Deodorantele roll-on Weleda sunt disponibile în trei variante: cu citrice (pe bază de uleiuri esenţiale de lămâie, portocală amară şi verbină), cu rodie (parfum de portocală, davană, vanilie, extract de rădăcină de lemn dulce şi alun) şi men (parfum masculin cu note lemnoase de verbină, rozmarin şi ulei esenţial de vetiver).

Preţul recomandat: 45 lei/bucată.

Eu una abia aştept să ajung la un stand Weleda pentru a inspecta produsele, pentru că am o mică listă deja.

Voi cunoaşteţi produsele brandului? Le folosiţi?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

2 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Rokolla says:

    Nu am auzit pana acum de aceasta firma. Imi plac mult balsamurile de buze si par foarte interesante. Mi-ar fi placut sa fie putin mai ieftine!

  2. Si eu sunt inca in cautarea unui deodorant care sa satisfaca in totalitate. Cred ca cel cu rodie miroase delicios!