Noutăţi Amway: Gama G&H

Hidratare, calmare şi protecţie naturală – iată cuvintele cheie care stau la baza noii game G&H lansată de curând de cei de la Amway.
Pentru că multe dintre noi ne limităm la a ne proteja şi îngriji faţa şi haaaai, treacă de la mine: şi braţele. Dar de fapt, pielea întregului corp ar trebui avută în vedere! Pielea asta, ia uită-te un pic la ea! – interesant acoperiş pe care îl purtăm sau care ne poartă – ne protejează de factorii nocivi şi de toate nenorocirile din jurul nostru. Aşadar, ar trebui să o respectăm şi să avem o grijă cât mai mare de ea.

Produsele din gama G&H nu conţin sulfaţi, au un pH echilibrat şi sunt delicate cu pielea. Ambalajul este inspirat din natură şi este 100% reciclabil, iar mirosul fiecărei colecţii este finuţ, uşor, potrivit atât pentru noi, cât şi pentru copilaşi.

G&H NOURISH+™ este prima gamă pe care vreau să v-o prezint. Ingredientele vedetă sunt mierea din floare de portocal, untul de shea şi uleiul din seminţe de dovleac, iar alăturarea lor are ca scop hrănirea şi hidratarea pielii.

Noutăţi Amway: Gama G&H

Însă atunci când vorbim despre piele uscată, produsele din colecţia G&H REFRESH+ sunt mult mai potrivite. Gelul de duş şi loţiunea de corp au formule pe bază de aloe vera, extract din seminţe de struguri (antioxidant puternic) şi ceai verde. După cum ştiţi, aloe are rolul de a calma epiderma (aţi putea să îl aplicaţi după expunerea la soare), iar ceaiul verde energizează.

Noutăţi Amway: Gama G&H

G&H PROTECT+™ este cea de-a treia componentă a gamei G&H  de la Amway. Ea a fost creată cu scopul de a oferi protecţie naturală pielii. Produsele pe care le găsim sub această umbrelă sunt: săpun concentrat pentru mâini, săpun solid, deodorant şi antiperspirant roll on şi deo spray. Formulele acestor produse conţin ceai alb (care ajută la fortificarea pielii), minerale naturale (cu rol de protejare şi regenerare a epidermei) şi extract de afine (au rol protector împotriva efectelor nocive din mediul înconjurător).

Noutăţi Amway: Gama G&H

Pe mine m-a cucerit gama Refresh prin parfumul uşor şi delicat. Abia aştept să pot folosi măcar un produs!

Dar voi? Vă stârneşte curiozitatea vreo gamă? Ce produs vă face cel mai tare şi cel mai tare cu ochiul?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

6 Discussion to this post

  1. Eu incerc aproape orice produs pentru hidratare despre care aud ceva bun. Inca din adolescenta am probleme cu pielea de pe brate si de pe picioare si, in general, un produs functioneaza doar pentru o perioada scurta de timp. Chiar de-abia astept sa incerc gama Refresh, gama Nourish as incerca-o atunci cand se apropie sezonul rece

  2. […] spray Amway din gama G&H este prezent printre preferatele lunii pentru că miroase foarte, foarte fresh. Nu pot spune […]

  3. […] gama G&H Nourish+ de la Amway am dat gata acest gel de duş. Cremos, plăcut parfumat, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *