Pastila de noutăţi cosmetice #3

Featured Video Play Icon

Cel mai probabil, majoritatea dintre voi sunteţi plecate în mini-vacanţa de 1 mai. Am fi plecat şi noi, dar din păcate acum nu mai suntem atât de flexibili. Mai mult, decât să mă duc într-un loc în care ştiu sigur că va fi aglomerat, mai bine stăm acasă şi mergem cu altă ocazie. Aşa că dacă tot am stat aici, la capitală, m-am gândit să vă pregătesc o nouă pastilă de noutăţi cosmetice – nu de alta, dar poate o să aveţi nevoie după atâta petrecere şi voie bună.

Produsele pe care le-aţi văzut în clipul Pastila de noutăţi cosmetice #3 sunt:

  • gama Amway essentials – pentru o îngrijire rapidă, uşoară, eficientă a tenului.
  • L’Or Bio de la Melvita: formulă deosebită, care conţine ingrediente organice. Ulei de argan din Maroc, ulei de pracaxi din Amazonia, ulei Kendi din Indonezia, ulei de incha inchi din Peru şi ulei de Buriti din Brazilia. Recunosc că nu am auzit de toate dintre ele, darămite să le şi folosesc, într-o formă sau alta?
  • apă de parfum Mon Paris – Yves Saint Laurent
  • gama Keracnyl de la Ducray, special concepută pentru toate tipurile de ten cu tendinţă acneică.
  • noutăţi de primăvară Farmec – lacuri de unghii, creme, tratamente – pe scurt, mâini răsfăţate!
  • spray protecţie solară A-DERMA – trebuie să verific formula, se pare că ar fi ok şi pentru pielea bebeluşului.
  • gata cu cremele, cremuţele şi cremuşoarele! Am o problemă a pielii care trebuie tratată serios. Aşa că am făcut comandă de produse special concepute pentru a ţine sub control dermatita cu care m-am pricopsit. Vă scriu mai multe despre asta, cred că nu sunt singura chinuită de aşa ceva!
  • mascara Volume Shaker – Rimmel London. Shake it, shake it, but don’t break it! Foarte ingenios modul de prezentare al acestui rimel! Periuţa aţi văzut-o, acum sunt curioasă ce volum oferă el genelor. Chiar îl voi folosi, pentru că eu vreau voluuuum, nu alungire!

Cum vi se par? Vă atrage vreo unul în mod deosebit? Dacă da, despre care este vorba? Nu de alta, dar îmi iau notiţe ca să îmi fac temele!

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts