Noutăţi Maybelline: fond de ten FitMe Matte&Poreless

La sfârşitul săptămânii trecute am primit o veste legată de o lansare Maybelline. Mai exact, este vorba despre un nou fond de ten lichid: FitMe Matte&Poreless. Noul produs este special creat pentru tenul normal cu tendinţe de îngrăşare.

fond de ten FitMe Matte&Poreless (2)

Ce aduce nou FitMe Matte&Poreless de la Maybelline?

Ei bine, se pare că formula produsului conţine pudră. Mai exact: micro particule de pudră, care au rolul de a absorbi sebumul, şi particule fine de pudră, care estompează vizibil porii. Un alt lucru pe care ni-l promite acest produs este reducerea strălucirii pielii – şi să recunoaştem, câte dintre noi nu ne dorim ten care să nu lucească precum un beculeţ?
FitMe Matte&Poreless nu încarcă, iar după aplicare, tenul capătă un aspect natural.

Pe piaţa din România se vor găsi şase nuanţe (aici găsiţi doar două momentan), iar preţul recomandat pentru un tub de 30 ml este de 37.7 lei.

fond de ten FitMe Matte&Poreless

Cum vi se pare acest fond de ten FitMe Matte&Poreless? Este tentant? Mărturisesc că nu l-am încercat, pentru că am probleme cu tenul şi urmez o rutină exactă, însă dacă voi o veţi face, poate reveniţi cu un feedback.

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

5 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ioana Radu says:

    Pentru mine este super tentant! La scurt timp dupa ce am plecat din tara mi-am dat seama ca am uitat sa-mi iau de acasa corectorul, asa ca m-am dus intr-un magazin plin de cosmetice si, dupa ce am testat 12 corectoare (atat solide, cat si lichide) am ajuns la concluzia ca Fit Me avea cea mai buna acoperire, asa ca l-am cumparat. Aici am dat 50 de lei pe el si e intr-un tub ca de gloss, dar merita banii. E chiar genial. Din acest motiv cred ca si fondul de ten din gama Fit Me este la fel de bun si chiar ma tenteaza sa-l cumpar. N-as mai fi stat pe ganduri daca nu mi-as fi luat fond de ten luna trecuta. Dar il pun pe wishlist pe asta, pentru cand il termin pe cel pe care il am acum. ^_^

  2. Rokolla says:

    Parca ar fi creat pentru tenul meu. Si al meu are tendințe de îngrășare! Am sa-l caut

  3. Toate produsele pe care le am sunt speciale pentru tenul gras (o consider o mare problema). AM renuntat acum ceva vreme sa folosesc fond de ten, dar cred ca as vrea sa-mi cumpar unul din nou.