Unboxing iherb.com (Despachetăm o comandă iherb.com #17.1)

Featured Video Play Icon

Bună dimineaţa! Astăzi vă invit la un nou unboxing! Clipul este editat din… pff, ianuarie, cred, însă tot am amânat publicarea sa. Până azi! Despachetăm împreună o nouă comandă plasată pe iherb, prima din 2017. Din păcate, cei de la iherb.com au schimbat din nou metodele de expediere a coletelor şi preţurile, aşa că bănuiesc că mă voi orienta spre alte site-uri pentru a lua produsele cu care eram învăţată.

În acest moment, este rentabil să cumperi lucruri scumpe şi uşoare, situaţie în care taxele de expediere prin Global Mail pot fi şi gratuite. Însă nu prea e cazul la mine… mie îmi plac mult produsele culinare, care sunt grele. Enfin, să purcedem la despachetarea comenzii:

Produse menţionate în clip (preţurile sunt mai mici decât cele de acum de pe site, pentru că am prins o ofertă cu reducere de 10% pe întreg coşul):

Comanda iherb a fost avizată pe 27 decembrie, însă eu am ridicat-o în ianuarie, de la oficiul vamal de care aparţin. Am plătit taxa de înmagazinaj (0.7 lei pe zi), pentru că am ridicat coletul mult mai târziu şi TVA-ul de 9% pentru suma totală a comenzii. Transportul ei prin Global Mail a costat 16,67 lei. Rămâne să mai vedem dacă se va schimba din nou ceva sau să aflăm o modalitate mai avantajoasă de a primi comenzile – vă ţin la curent!

Vouă cum vi se pare noua politică de shipping a celor de la iherb? Mai comandaţi sau v-au pierdut de cliente?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

2 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Rokolla says:

    Pe mine M-a cam pierdut! Era bine cum era la început. Sau ma rog, când comandam eu.
    Nici newsletterelor alea nu sunt animate sa te îndemne la cumpăraturi. Sunt seci si fără poze. In situația data, pot sta o buna perioada de timp fără sa intru pe site! 🙂

  2. EU am cateva produse de pe iHerb in wishlist pe care tot aman sa le comand..