30 de momente frumoase până la 30 de ani

Featured Video Play Icon

Articolul şi clipul de astăzi sunt mai personale, pentru că vreau să vă povestesc despre 30 de momente frumoase până la 30 de ani. Fie că e vorba despre ceva ce am trăit, ceva prin care am trecut, ceva care m-a marcat, ceva la care mă gândesc cu drag, mi-a venit ideea acestui clip şi sper să vă încânte şi pe voi şi să vă molipsiţi de starea mea din clip!

Îmi amintesc că la vreo câteva zile după aniversarea mea m-a întrebat o verişoară cum mă simt la 30 de ani. Dacă am reuşit să trag linia, dacă sunt împlinită, dacă sunt fericită… Eu nici nu mă gândisem la asta! Şi ştiţi de ce? Pentru că în ciuda vârstei mele, eu încă sunt pe norişori pufoşi. Parcă am făcut 18 ani a nu ştiu câta oară! De ce ar trebui să trag linia la 30 şi nu la 27 sau la 34? Pentru că aşa îmi şopteşte la cască societatea? Pentru că ea îmi spune că la vârsta asta ar trebui să am deja o casă, o familie, un job, un căţel şi-o rată la bancă? Dar de ce să trag linie fix la 30 şi să îmi evaluez viaţa? Sunt ceea ce sunt datorită celor trăite. Nu aş putea schimba nimic, chiar dacă aş vrea.
Şi dacă aş trage linia, mi-aş da seama subit că de fapt aş vrea să fac nu ştiu ce curs, aş vrea să evoluez într-o anume direcţie? Păi… nu prea cred. Inspiraţie şi dorinţă în acest sens poate veni şi la 29, şi la 36. Şi poate că a venit deja, fără ca gongul să fi bătut.

Deci nu, nu am stat să analizez ce aş fi putut să fiu. Sunt ce sunt, sunt cum sunt şi drept să vă zic, duc dorul rozului din păr. Tocmai ce a mai crescut un pic, mai aştept vreo lună două şi mă gândesc să mi-l prind înapoi în pletele blonde. Nu de alta, dar vreau ca rozul acela să fie starea mea.

Ştiu că sunteţi multe care mă urmăriţi, dar nu prea comentaţi, aşa că acum vă invit să îmi spuneţi părerea voastră referitoare la acest subiect.

Vă pup şi vă trimit un zâmbet mare!

Comments

Related Posts

9 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ioana Radu says:

  Îmi place super mult materialul! 😀 Şi mi-a plăcut că foloseşti cuvântul “mişto”. Eu mă întreb uneori dacă e ok, dacă nu cumva ar trebui să renunţ la el, dar văd acum la tine că e chiar o chestie… mişto! Finuţă aşa cum eşti tu, cuvântul ăsta te face un pic şi mai interesantă. E un mix reuşit acolo între toate caracteristicile tale ca om. La fel de frumoasă (ca om şi ca femeie) să fii şi peste următorii 30 de ani! Te îmbrăţişez cu drag! Şi, da, mie mi-ar părea interesant şi un material cu “chestii” pe care ai fi vrut să le faci până acum şi nu s-a nimerit, dar pe care le ai în plan pentru următorii ani poate 😕 😀

  • Ioana, hon, multumesc frumos pentru comentariul acesta! Si eu ma gandesc uneori ca ar trebui sa fiu mai formala, dar hey… asa sunt eu, asa vorbesc eu. De ce sa ma chinui? 🙂 Ceea ce iti doresc si tie! :*

 2. Anca M. says:

  Felicitari, Adina! La cat mai multe momente frumoase si realizari de care sa fii mandra! 😘

 3. Felicitari pentru momentele magice adunate pana acum! Cred ca la 30 de ani o sa fac si eu o lista, mi se pare o idee inedita.

 4. Suta Lavinia says:

  Ce clip frumos, chiar mi-a dat o stare de bine și m-a făcut sa ma gândesc la momentele frumoase din viata mea. Eu am împlinit 30 de ani în noiembrie, dar nu ma simt altfel. Pana la urma, viata nu se măsoară în numărul respirațiilor, ci în momentele care ne taie respirația, nu? 🙂

 5. […] parfumuri. Pentru mine, bineînţeles. La vie est belle este fix expresia vieţii mele, de când am împlinit 30 de ani. Dacă sufletul meu ar avea acum un parfum, cu siguranţă ar fi La vie est Belle de la […]