Comandă BebeTei – merită sau nu?

Featured Video Play Icon

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu am început să fiu fană din ce în ce mai mare a comenzilor plasate online. De ce dau comandă on line în loc să mă duc în magazinele fizice? Păi, am foaaarte multe motive. În primul rând, pentru că îmi este greu să plec de acasă cu domnişoara Fundiţă după mine. Nu prea are răbdare să aleg eu detergent şi balsam din cele zece sortimente disponibile, aşa cum nici nu este foarte interesată de momentul în care mergem să îi luăm ei scutece, de exemplu. Mai mult, în Bucureşti, în zona în care stăm noi, este foarte greu să găseşti loc de parcare mai aproape de bloc, aşa că ar trebui să ne cărăm cu copil şi bagaje cam o staţie de tramvai. Dap, cam aşa e cu locurile de parcare aici. Lucru care mi se pare horror! Hai că o apă, o banană, o savarină mai iau, însă la lucruri mai voluminoase… îmi dă cu virgulă.
Mi se pare mult mai uşor să îmi fie aduse produsele acasă pentru o sumă modică aferentă transportului. Dacă stau şi mă gândesc, distanţa de la mine până la hypermarketul propriu zis şi timpul (inclusiv cel petrecut acolo) valorează mai mult decât 20-25 de lei. În sfârşit, aţi prins voi ideea – mie personal îmi este mai uşor şi mai rapid să plasez o comandă cât doarme bebeluşa, în loc să mă duc să mă car cu sacoşe şi sacoşele.

Printre magazinele pe care le frecventam destul de des se afla şi Bebe Tei, însă de când au revenit cu posibilitatea comenzilor online, mi-am luat inima în dinţi şi am plasat prima mea comandă. De fapt, astăzi  asta facem: unboxing comandă BebeTei #1. Veţi vedea că produsele nu sunt de beauty sau cosmetice, însă multe dintre ele ar trebui să existe în orice casă, indiferent dacă acolo se află un bebeluş sau nu.
Haideţi să vedem ce am luat şi apoi vă spun mai multe:

Ce nu îmi place atunci când dau comandă BebeTei:

 • faptul că trebuie să plătesc în avans, cu cardul. Mi-ar fi fost mult mai uşor să plătesc la livrare.
 • din cauza acestei plăţi, nu mai pot adăuga nimic în comandă după finalizare. Mi s-a întâmplat să plătesc şi să îmi amintesc că de fapt am uitat să adaug un produs… asta e. Sau am dat back de câteva ori şi au dispărut toate produsele şi a trebuit să refac comanda. Evident, am uitat de două produse.
 • produsele din coş expiră foarte repede. Dacă vrei să dai o comandă, păi te aşezi la calculator şi o plasezi cap coadă. Fără pauze că plânge copchilu’, miaună mâţa, a venit curierul, îţi faci un ceai. S-ar putea să apeşi pe butonul de “coş” şi să îl găseşti gol.
 • livrarea a fost destul de greoaie. De duminică până vineri, din Bucureşi în Bucureşti. Biiiine, hai, e mult mai ok decât la emag, fac eu nazuri degeaba :).

Şi cu toate astea, de ce să faci comandă pe site-ul Bebetei? Eu voi mai plasa comenzi pentru că…

 • preţurile sunt foarte, foarte bune. Poţi lua un produs şi simpla diferenţă de preţ din magazinul lor şi farmacia de la colţul blocului îţi poate acoperi costurile de transport. Însă nu e doar vorba de transport – vedeţi în clip un exemplu care m-a convins;
 • existră o varietate mare de produse, inclusiv pentru bebeluşi (deşi nu sunt toate cele din magazin!);
 • scutesc timp pierdut aiurea pe la cozi. Ultima oară când am fost în Dristor aveam şi fetiţa în braţe şi era o coadăăăăă, mamă-mamă. Am întrebat  dacă mi se permite să merg în faţă, având copilaşul agitat în braţe, însă persoana de la Security mi-a spus siderată că dăăăăă, evident că trebuie să stau la coadă! N-am mai stat, mi s-a luat de la aşa răspuns! Putea să îmi spună frumos, nu aşa cu silă.

Voi ce părere aveţi despre comenzile online? Dar despre bebetei – cunoaşteţi site-ul sau farmacia?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

8 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mie imi place sa fac cumparaturi online, motivul ar fi ca traiesc intr-un oras mititel si nimic din ce este fain nu e de gasit aici in magazine…asa ca traiasca magazinele online 🙂

 2. Rokolla says:

  Nu am dat nici o comanda la BebeTei deși multe din produsele cumparate de tine le-am luat cu un pret mult mai n-are din farmacii.

  Am folosit iridium când a făcut conjunctivita fetița mea si combinate cu tobrex, au făcut minuni si a doua zi deja totul arata mult n-ai bine. Eu nu aveam timp sa astept o săptămana coletul, cum a fost in cazul tau, si asta poate fi o problema in cazul plasării unei comenzi online

  • Sweetie, tocmai de asta zic ca sunt produse pe care e ok sa le avem in casa. Eu imi sterg din cand in cand ochii cu cate un servetel, la fel si fetitei. Nu are ce rau sa ne faca :).
   Sa stii ca a doua comanda a sosit mai rapid!

 3. Eva says:

  Folosesc ser fiziologic de ani de zile si n-am stiut k se poate folosi capacelul. Mereu aruncam fiola indiferent cat ramanea ca sa fie ok.

  Ideea e k nu scrie nicaieri k poti face asta. Si nici n-am incercat. Foarte util, multumim!

 4. Eu prefer sa merrg direct in magazin. Si e unul nou in Dristor, la care voi merge chiar zilele astea…pentru ca vreau sa imi cumpar cate ceva 😀

 5. Suta Lavinia says:

  Mi-ar fi plăcut sa se poată efectua plata ramburs…