Noutăţi Urban Decay – primăvara 2017

Urban Decay, cel mai mov brand pe care îl ştiu eu, lansează noutăţi pentru primăvara 2017. Feminitate, amuzament, seducţie – iată câteva cuvinte care caracterizează noile produse. Cred că v-am trezit deja interesul, aşa că să intre în scenă domnişoarele noutăţi Urban Decay!

Voi începe cu produsul meu preferat. Mai ştiţi voi fardurile Moondust, fabuloasele farduri Moondust pe care vi le prezentam atât de încântată acum un an? Ei, în această primăvară au luat chip de farduri cremoase şi vin să ne încânte privirile şi pleoapele. Conţin particule iridescente cu efect 3d metalic, de diamant. Se poate folosi atât ca fard, cât şi ca eyeliner. Există opt nuanţe disponibile (Zodiac, Magnetic, Chemtrail, Vega, Solstice, Zap, Recharged şi Spacetime), iar preţul uneia este de 110 lei.

Noutăţi Urban Decay - primăvara 2017

Moondust Zodiac

Noutăţi Urban Decay - primăvara 2017

Paleta Afterdark conţine zece nuanţe, dintre care şapte sunt noi. Dacă vă tentează, musai să ştiţi că poate fi găsită exclusiv în Sephora la preţul de 220 lei.

Noutăţi Urban Decay - primăvara 2017

Un alt produs care se numără printre aceste noutăţi Urban Decay este primerul Optical Illusion, potrivit tuturor tipurilor de ten. Scopul său este de a reduce porii, de a acoperi liniile fine şi de a catifela şi uniformiza aspectul tenului. Preţ: 148 lei.

Am folosit primerul Optical Illusion de două ori şi pot să vă spun că după aplicare tenul este catifelat. Nuanţa se adaptează şi produsul nu lasă impresia de mască. Voi reveni cu un review mai complet după ce îl utilizez de mai multe ori.

Noutăţi Urban Decay - primăvara 2017

Un alt primer care vă va atrage atenţia în cazul în care aveţi tenul gras este De-Slick. Ajută la absorbţia sebumului, matifiază şi reduce vizibil aspectul porilor dilataţi. Se aplică înainte de fond de ten sau pudră (ca orice primer), dar poate fi re-aplicat şi în zonele cu probleme după ce am încheiat machiajul. Preţul său este de 148 lei.

Noutăţi Urban Decay - primăvara 2017

Dacă ne dorim un primer care să hidrateze şi să netezească, Bright & Tight poate fi o idee bună. Produsul de la Urban Decay promite şi luminozitate şi aspect de întinerire. Îl putem amesteca în fondul de ten sau aplica direct, ca atare. Sună bine, nu e aşa? Preţul său este de 148 lei.

Noutăţi Urban Decay - primăvara 2017

Spray-ul pentru fixarea machiajului – Long Lasting Makeup Setting Spray – este ultimul pas pe care îl facem după ce ne machiem. Are rolul de a fixa (după cum îi spune şi numele) şi a prelungi durata machiajului. Preţul său este de 135 de lei şi este disponibil exclusiv online.

Noutăţi Urban Decay - primăvara 2017

Sunt sigură că ştiţi gama de rujuri VICE. Eu am unul din gama deja existentă, însă pentru primăvară Urban Decay ne propune varianta lichidă a produsului. Rezistenţă îndelungată, zero transfer şi două finisări: mat şi metalizat. Preţul este de 98 de lei, iar 8 dintre cele 20 de nuanţe disponibile pot fi achiziţionate doar online.

Noutăţi Urban Decay - primăvara 2017

Noutăţi Urban Decay - primăvara 2017

Voi folosiţi produse Urban Decay? Care este preferatul vostru? Dar aceste Noutăţi Urban Decay cum vi se par? Tentante sau nu?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

5 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ioana Radu says:

  Fardurile cremoase Moonlight mi se par a fi fabuloase! ♥ asta pentru ca le-as putea folosi pe post de tus ^^
  Mi le-am trecut pe lista, sa le verific cand ajung in Bucuresti. Clar imi fac drum si pe la Sephora :D.

 2. Ioana Radu says:

  Am scris Moonlight in loc de Moondust. Sunt cu capul in nori 😀

 3. SI eu as folosi fardul Moondust tot ca tus, mi se pare superb! Cu siguranta voi incerca si primerul!

 4. Suta Lavinia says:

  Nu am avut ocazia sa folosesc produse UD pana acum, ma tentează rujurile VICE și paleta Afterdark