Noutăţi Klorane: gama Quinine pentru păr puternic şi sănătos

Nu ştiu voi, însă eu am redescoperit produsele Klorane de curând. Nu cred să le mai fi cumpărat în ultimii patru-cinci ani, dar întâmplarea face ca domnişoara Fundiţă să primească un gel de duş deeeee-li-cioooooos cu aromă de pere din gamele Klorane Bebe. Cum ea este încă mică, iar produsele sunt recomandate pentru copiii de peste trei ani, ghici cine s-a răsfăţat cu gelul de duş? A ei mumă, bineînţeles!

Şi uite-aşa, Klorane, ca brand, a reintrat din noua în casa noastră. Azi vreau să vă povestesc despre ultimele noutăţi ale brandului. Mai exact, despre gama Klorane Quinine pentru păr puternic şi sănătos.

Gama Klorane Quinine

Klorane Quinine are la bază chinina, ingredient recunoscut pentru proprietăţile sale tonifiante şi fortifiante. A fost special creată pentru ca părul nostru să devină mai puternic, mai sănătos. De asemenea, putem folosi gama Klorane Quinine pentru a revitaliza părul lipsit de viaţă sau pentru a stimula creşterea sa.

Componentele gamei sunt:

  • şampon stimulant şi fortifiant cu chinină

Gama Klorane Quinine

  • balsam fortifiant de descurcare

Gama Klorane Quinine

  • force tri-active: ser care conţine trei ingrediente active stimulante (chinină, cafeină şi arginină). Serul Klorane Quinine a fost special creat pentru a stimula creşterea, a îmbunătăţi rezistenţa şi densitatea părului.

Gama Klorane Quinine

Produsele se găsesc deja în farmacii şi în magazinele de specialitate.

Voi folosiţi produse Klorane? Cum vi se par? Aveţi vreo gamă preferată?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

2 Discussion to this post

  1. Sunt destul de tentata sa le incerc (nu auzisem de aceasta marca pa acum), mi-ar prinde bine un tratament pentru par care sa-l faca mai puternic.

  2. Suta Lavinia says:

    Nu am folosit, dar uite, chiar sunt în căutarea unui șampon nou, și acesta îmi face cu ochiul, cred ca i-ar prinde bine parului meu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *