Produse cosmetice consumate (sau nu!) + cu ce le-am înlocuit

Vi s-a întâmplat vreodată să cumpăraţi un produs cosmetic, deşi ştiaţi că aveţi încă vreo zece acasă proaspăt desfăcute sau chiar nedesfăcute? Nu vă cred dacă veţi spune nu :D. Fix aşa s-a întâmplat cu mine în zilele trecute: am pus mâna pe câteva produse noi şi deşi aveam unele deja (poate consumate, poate nu), am decis să le înlocuiesc cu cele noi. Aşadar, despre asta vom vorbi în acest clip nou: despre produse consumate + cu ce le-am înlocuit.

Ştiu că vă place acest tip de clipuri şi mă gândesc că poate vă era şi dor de mine. Mie mi se pare că nu am mai filmat de 100 de ani, deşi mai am pregătit spre editare un unboxing. Trece timpul altfel… Am încercat să nu povestesc prea mult, am editat o mulţime la el, daaaar în final vă veţi întâlni cu câteva produse pe care ori le-am încercat deja, ori urmează să le încerc. Haideţi să le vedem în clip!

 

Cum vi se par alegerile mele? Aţi folosit vreun produs din cele pe care le-am exilat din trusa mea de cosmetice sau din cele pe care le-am primit cu braţele deschise (hehe)?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

2 Discussion to this post

  1. De-abia astept sa faci un review despre produsele noi de la L’oreal, sunt tare curioasa cum sunt si daca ti se potrivesc. Eu sunt foarte multumita de paleta 24K, sper sa-ti placa si tie.

  2. Foarte dragut clipul!!! Me like it! Pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *