Noutăţi L’Oreal: gama Elseve Argilă Extraordinară

Printre noutăţie lunii februarie 2017 se numără şi gama Elseve Argilă Extraordinară, lansată de curând de către L’Oreal Paris. Produsele erau foarte aşteptate, pentru că în afară de formula revoluţionară pe bază de argilă, printre ele se află şi un – tadadadaaaaaaaa! – şampon uscat. Daaa, primul şampon uscat din gama Elseve! Sunt sigură că această veste o să vă bucure – cel puţin, aşa a fost în cazul meu, pentru că între timp am devenit dependentă de şamponul uscat.

Argila, cunoscută încă din antichitate datorită proprietăţilor sale de purificare şi înfrumuseţare, este ingredientul minune din această nouă gamă. De fapt, în noua gamă Elseve Argilă Extraordinară L’Oreal a mixat trei argile: albă pentru împrospătare, albastră pentru revitalizare şi verde pentru purificare. Acestea au miros fin, delicat şi textură onctuoasă.. După folosire, părul va avea un aspect sublim, sănătos, iar senzaţia va fi de păr uşor, lejer.

Noutăţi L'Oreal: gama Elseve Argilă Extraordinară

Produsele din gama Elseve Argilă Extraordinară de la L’Oreal sunt gândite pentru a fi folosite în trei paşi. Astfel, ritualul extraordinar începe cu purificarea.

Masca pre-şamponare conţine 30% argilă pură are un efect benefic asupra scalpului şi a rădăcinilor. Se aplică pe părul uscat, se aşteaptă să se acţioneze 5-10 minute (va absorbi sebumul şi impurităţile) şi apoi se trece la pasul doi: şamponarea.

Preţ recomandat: 30.7 lei.

Al doilea pas constă în îngrijirea podoabei capilare. Şamponul nu conţine silicon, are o textură fină şi face o spumă bogată. Promite o prospeţime de trei zile graţie formulei sale inovatoare.

Balsamul conţine agenţi de descurcare a părului, hrăneşte şi hidratează firul de păr fără a-l îngreuna. În plus, adaugă volum, iar fibra capilară este reviltalizată de la rădăcină şi până la vârf.

Preţ recomandat şampon şi balsam: 16.8 lei fiecare.

Al treilea pas constă în reîmprospătarea părului cu şamponul uscat purificator. După cum ştiţi, şamponul uscat ne poate salva atunci când nu avem timp să ne spălăm părul. Fie că ne grăbim să ieşim la un film, fie că am venit acasă din oraş şi e prea târziu pentru a ne spăla-usca părul, fie că pur şi simplu nu avem chef: cineva s-a gândit că nu ar strica un astfel de produs şi l-a inventat. Şi bine a făcut!

După cum vă spuneam la începutul articolului, mie nu îmi lipseşte şamponul uscat din casă. Cel din gama Elseve Argilă Extraordinară promite, pe lângă volumul adăugat, şi o purificare a părului, ceea ce mi se pare că sună genial! Gata cu aspectul de păr gras, îmbacsit, după o seară petrecută în club! Cu o aplicare rapidă (de la o distanţă de 15 cm) vom adăuga prospeţime părului  nostru. Mărturiesc că acesta este produsul care mă intrigă cel mai mult, abia aştept să îl folosesc!

Preţ recomandat: 22.5 lei.

Cum vi se pare noua gamă Elseve Argilă Extraordinară? Care produs vă tentează cel mai mult?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

6 Discussion to this post

 1. Sunt foarte curioasa sa le incerc! Cu siguranta imi voi cumpara masca (chiar ieri am terminat-o pe cea pe care o aveam) si samponul uscat!

 2. Monica says:

  Nevoile fiecărui tip de păr sunt diferite, eu având un păr “problematic” ca să zic așa, m-am gândit să încerc această nouă gamă de la L’oreal. Și pot să spun că produsele sunt minunate. Rezultatele nu au întârziat să apară, părul meu arată mult mai bine, mătreața a dispărut aproape în totalitate și nu mai are tendință de îngrăsare chiar în primele 24 de ore după spălare. Le recomand cu încredere.

  • Multumim pentur review, Monica! Ma bucur tare mult ca ti se potrivesc. Si eu le-am folosit o data, insa mai folosesc si revin cu impresii. Mi-a placut rezultatul, in orice caz 🙂
   Un weekend cat mai frumos!

 3. […] pentru păr care mi-au plăcut extrem de mult. Este vorba despre balsamul şi masca din gama Argilă Extraordinară de la L’Oreal Paris. Chiar sunt extraordinare! Cel puţin, pentru părul meu. Curăţă bine şi au lăsat senzaţia […]

 4. De curand am incercat si eu aceasta gama, deoarece eram foarte curioasa sa vad cum e. Masca de par pre-samponare mi-a placut cel mai mult si contiunui sa o folosesc, restul produselor sunt OK. Puteti vedea o parere completa pe blogul meu http://caliphsobeautblog.com/elseve-argila-extraordinara-review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *