Noutate Maybelline: Paleta de farduri The 24k Nudes

Pleoape colorate? Daaa, vă rog! Deşi în ultima perioadă “da”-ul meu nu a fost foarte convins, trebuie să recunosc că atunci când am desfăcut pachetul în care se afla paleta de farduri The 24K Nudes de la Maybelline am exclamat, pur şi simplu: “woooow!”. Şi asta pentru că m-a cucerit efectiv de la prima privire.

Despre sora ei mai mare, The Blushed Nudes, am scris în aprilie, fix după lansare, şi aţi văzut-o live atunci când am prezentat noutăţile Maybelline de atunci. Vă povesteam că paleta conţine 12 farduri pentru pleoape. Tiparul este acelaşi şi în cazul acestei palete, The 24karat Nudes, nuanţele fiind aşezate strategic. Practic, avem trei paletuţe a câte patru culori sau şase a câte două. Şi asta pentru că nuanţele se completează una pe alta, putând fi folosite ca bază, iar cea de lângă, pentru a crea umbre şi a pune accent.

Paleta de farduri The 24k Nudes conţine culori-cheie, musai de avut în trusa de machiaj a fiecăreia dintre noi. Fie că ne place movul sau verdele-smarald şi vrem să creem un look mai colorat, fie că vrem să adăugăm un strop de auriu sau în fine, optăm pentru un look natural, nuanţele cu siguranţă ne vor mulţumi. Un machiaj de zi poate fi transformat rapid într-unul de seară prin adăugarea negrului sidefat.

Iată un exemplu de machiaj realizat cu paleta de farduri The 24k Nudes:

Superb, nu e aşa?

Fardurile sunt sidefate (dar și trei dintre ele mate) și conțin particule veritabile de aur de 24 karate (de aici și numele). Sunt uşor de folosit şi cooperează bine cu pensulele.

Prețul recomandat pentru paleta The 24Karat Nudes de la Maybelline este de aproximativ 67 de lei, şi o găsim deja în magazinele de specialitate, precum şi în boutique-ul Maybelline din mall Promenada.

Cum vi se pare? Care este culoarea voastră preferată?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

3 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Rokolla says:

    Ce culori interesante are aceasta paleta. Imi place mult … O trec pe lista! Te pup