Apă de toaletă Quelques notes D’amour – Yves Rocher

Printre produsele pe care le-am desfăcut în această perioadă se numără şi această apă de toaletă Quelques notes D’amour – Yves Rocher. A sosit la mine pe sfârşit de vară, când căldura şi soarele torid încă erau stăpâni ai cerului. Nu ştiu de ce, dar de cum am văzut Quelques notes D’amour, m-am gândit că este potrivit zilelor mai reci, de toamnă târzie sau chiar iarnă cu fulgi veseli.

Să fie oare numele său (Câteva note de iubire), sticla în care e o inimă încrustată sau o nostalgie de-a mea? …nu ştiu. Cert e că nu am desfăcut coletul de cum l-am primit, aşa cum am făcut de obicei, ci am aşteptat.

Şi iată că a venit şi vremea să desfac, să port şi acum să vă scriu despre această apă de toaletă de la Yves Rocher.

În primul rând, Quelques notes D’amour reţine atenţia prin sticla sa. Cu margini teşite, din sticlă lucrată atent, în dreapta căreia găsim o jumătate de inimă, apa de toaletă cucereşte de la primul puf.

Iubirea sau starea de îndrăgosteală proaspătă (că tot suntem în plin sezon) a stat la baza creării acestei ape de toaletă, aşa că nici nu se putea ca trandafirul să nu se afle printre notele sale. De fapt, notele pe care le regăsim în această odă închinată iubirii sunt: trandafirul Damascena, muguri de coacăze negre, cedru şi nalbăNotele de bază sunt tămâia şi moscul.

Încă de la primul puf, Quelques notes D’amour m-a convins că intuiţia mea nu mă înşelase: este un parfum potrivit vremii mai reci. Este un parfum tare, puternic, seducător, lemnos-floral.

Eu una sunt tare încântată de el şi de persistenţa sa şi îl folosesc când şi când. Nu mereu, pentru că nu mi se pare un parfum de purtat zilnic. Nu ştiu de ce, are ceva – poate e prea greu, prea pretenţios – sau poate că e doar impresia mea.

Apa de toaletă sau parfumul nu sunt lansate în 2016 – dimpotrivă, se află de cel puţin un an în portofoliul Yves Rocher, însă eu abia acum l-am încercat.

Dacă vreţi să încercaţi şi voi această apă de toaletă Quelques notes D’amour – Yves Rocher, o găsiţi pe site la preţul (întreg) de 185 lei/flacon 75 ml. Dar după cum ştiţi, cei de la YR au mereu oferte atrăgătoare – staţi cu ochii pe ei!

Voi aţi încercat sau aţi purtat această apă de toaletă Quelques notes D’amour din portofoliul Yves Rocher? Cum vi s-a părut?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
49 Shares

2 replies added

  1. Elena Trofin februarie 20, 2017 Răspunde

    L-am cumparat acum cateva luni si la fel il folosesc mai rar pentru ca mi se pare pretios, cateodata dau cate un puf pe asternuturi inainte sa dorm pentru ca imi plac starea de bine si senzatia pe care mi le ofera, iar prietenul meu imi spune ca miros a iubire… chiar e un parfum de incercat.

Leave your comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.