Apă de parfum Miu Miu

De mult timp nu mi s-a mai întâmplat să adulmec un parfum şi să îmi doresc pe loc să fie al meu. Însă inevitabilul s-a produs acum vreo lună şi “vinovata” a fost apa de parfum Miu Miu. Despre această dragoste la prima întâlnire vreau să vă povestesc azi – şi dacă tot vorbim despre un parfum, parfumat să ne fie tot anul! 🙂

Miu Miu a fost creat de către Daniee Roche Andrier şi a fost lansat în 2015. Coty a prezentat rezultatul drept o apă de parfum unică, sofisticată, colorată, tinerească. Designul sticlei poartă amprenta Prada şi copiază aspectul unei pernuţe rafinate (pe mine mă duce cu gândul la o persoană romantică, visătoare, careia i-ar veni ca turnat Miu Miu-ul), albastru-ciel spre turcoaz.

Apă de parfum Miu Miu

Atunci când dai un puf din apa de parfum Miu Miu pe piele, simţi o explozie proaspătă, florală. După ceva timp însă, parfumul decine cald şi lemnos.

Apă de parfum Miu Miu

Mai exact, ce note are apa de parfum Miu Miu? 

Ei bine, vom regăsi delicatele lăcrămioare, ghimbirul, anasonul, iasomia şi trandafirul, amestecate cu note ierboase. Notele lemnoase sunt prezente prin patchouli (accentuat de către ingredientul akigalawood) şi piper.

Cred că este un parfum de zi, potrivit sezonului cu temperaturi de până în 22-23 de grade (eu nu l-aş purta vara). Se menţine pe piele câteva ore, suficient pentru mine. Îmi place mult şi cu siguranţă este parfumul meu preferat din această perioadă.

Apă de parfum Miu Miu

Apa de parfum Miu Miu poate fi găsită în magazinele de specialitate (Sephora de exemplu). Preţul este de aproximativ 350 lei pentru un flacon de 50 ml.

L-aţi încercat?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

6 Discussion to this post

 1. Heavenly says:

  Dar cum arata sticluta! Si fotografiile de poveste!! <3 <3
  Pupici multi cu drag! :*

 2. Anca says:

  Arata foarte bine chiar sunt curioasa sa o incerc. Imi plac iasomia si trandafirul in notele unui parfun, un miros dulce dar fresh in acelasi timp.

 3. Rozatoare says:

  N-am auzit niciodata de Miu Miu, dar as fi tare curioasa sa-l incerc ma atrag si numele si sticluta 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *