Unboxing iherb.com (Despachetăm o comandă iherb.com #16.8)

Featured Video Play Icon

Probabil ați observat că acest an a fost bogat în comenzi plasate pe iherb.com. Nu au fost prea multe cosmetice, însă am descoperit multe, multe, produse culinare care m-au încântat peste măsură și pe care le-am tot comandat. Chiar dacă sistemul de expediere în România s-a schimbat și a fost introdusă plata TVA-ului (mai multe detalii aflați din clipul în care am despachetat comanda #16.7), consider că prețurile sunt în continuare mai bune decât cele din țară. Unde mai pui și că sunt produse pe care aici nu le găsim… Așa că nu am renunțat la a plasa comenzi. Astăzi o despachetăm pe ultima primită în 2016 și probabil prin ianuarie veți vedea o alta, plasată în decembrie. Am ales ca modalitate de expediere Global Mail-ul, deci va mai dura până apare la mine.

Daaaaaar până atunci, haideți să ne concentrăm la produsele pe care le-am găsit în această comandă și pe care tocmai le-ați văzut. Este vorba despre:

Costul total al coșului a fost de 526 de lei, dar am prins oferta de 10% reducere. TVA-ul a fost în jur de 30 de lei, pachetul fiind livrat la ușă de către UPS.

Gataaaa cu iherb-ul pe 2016, să ne auzim cu bine în 2017! Vă pup și vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts