Manier.ro, site-ul cu genţi din piele naturală pentru toate gusturile

Bunăăăă dimineaţa! E bună, pentru că m-am trezit bine dispusă şi cu chef de vorbă (ahem, ahem, scris). Ia, intrăm direct în pâine. Mânuţa sus cine iubeşte genţile! Cu siguranţă suntem multe, aşa că azi vreau să vă povestesc despre un site cu genţi pe care l-am descoperit căutând o geantă neagră, din piele: manier.ro.

Întâmplarea face ca şi Gabriela să aibă o geantă de pe acelaşi site, cu care m-a înnebunit: că e trainică, că e mişto, că o adoră… Şi cu aşa complimente, n-am putut să mă abţin şi-am fugit şi eu pe site.

Aşa am descoperit zeci de modele de genţi din piele naturală, fabricate în Italia. Modelele sunt variate, aveţi de unde alege, iar preţurile (mai mult decât) corecte. Cel puţin, mie aşa mi se par: sunt cuprinse între 100 şi 500 de lei, în funcţie de modelul ales.

Iată genţile din piele care mi-au atras mie atenţia:

 

Mişto, nu? Ultima mi se pare ruptă dintr-o altă poveste. Într-o viaţă paralelă, în care nu aş avea un bebe aşa mic şi aş merge la birou, mi-ar plăcea mult să o am.

Mai mult decât genţile model clasic (dacă le pot numi aşa), cei de la Manier au si o colecţie numită Paisley. Acestea sunt unicat, produse special pentru ei.

Transportul este gratuit, iar magazinul există doar online. Asta ca să nu ne supărăm că de ce numai în Bucureşti ar fi, de ce nu şi în Piteşti şi aşa mai departe. Site-ul prezintă şi comercializează și genţi sau portofele (şi pentru bărbaţi), curele, cosmetice, produse pentru aromaterapie şi bebeluşi. Dacă aveţi un cadou de luat (că tot suntem în plin sezon), poate aruncaţi un ochi pe site.

Daaaar revenind la genţi, ce spuneţi? Cum vi se par alegerile mele? Preferata voastră care e?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet! Sper că ați primit ce vă doreați de la Moș!

Comments

Related Posts

2 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Antoaneta says:

  Ce faine sunt toate gentile….prim a din primul calup ti se potriveste tie de minune….iar cea imediat de sub ea mie…eu sunt mai sport,mai comoda,mai stil postas….dar cea cu flori iti este dedicata,zau asa 🙂

  • Netuta, si eu sunt mai sporty. Mai ales acum, ca nu imi mai vine nicio pereche de pantofi :)))))
   Acum serios: mereu mi-a placut sa aleg ceva mai comod, insa cand a fost nevoie, am fost si fancy. Asta-i viata 🙂
   Te pupam!!